Bugun...



Belediye başkanı kesenin ağzını Açtı...

GMG Kastamonuspor, sezonun en kritik mücadelesi olan Amedspor deplasmanına uğurlandı. İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nde yaklaşık 200 taraftarın katıldığı uğurlama töreninde coşkuyla yola çıkan GMG Kastamonuspor'da futbolculara mücadele öncesinde moral verildi.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2023 00:13

Belediye başkanı kesenin ağzını Açtı...

Kazanması durumunda Diyarbakır'dan lider olarak dönecek olan GMG Kastamonuspor, İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nden coşkuyla uğurlandı.
Uğurlama törenine katılan ve galibiyetle dönülmesi durumunda futbolculara 40'ar bin TL prim sözüveren Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da, yaptığı açıklamada: "İnanıyoruz, güveniyoruz, yolun sonu mutlu bitecek.GMG Kastamonusporumuzu ziyaret ederek 3 Aralık Pazar günü Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak takımımıza maç öncesi gereken desteğimizi açıkladık. GMG
Kastamonusporumuzun kıymetli yönetimi, Kastamonu Gücü Kadın Futbol Takımımız ve taraftarlarımızla teknik heyetimizi ve futbolcularımızı coşkuyla karşılaşmaya uğurladık.
Şehrimizin takımı olan GMG Kastamonusporumuza her zaman olduğu gibi desteğimiz de güvenimiz de tamdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımızın yanında, en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. GMG Kastamonusporumuzun daima yanında olan Onursal Başkanımız Sayın Cengiz Aygün’e, yönetimimize, taraftarlarımıza ve sergiledikleri mücadele ile bizleri gururlandıran futbolcularımız ile teknik heyetimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.
Mücadeleden galibiyetle dönülmesi durumunda; Kastamonu Belediyesi, yaklaşık 1 milyon TL galibiyet primi vermiş olacağız. SPOR SERVİSİ




Bu haber 833 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Spor Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI