Bugun...



DBB’den Kızılay’a kan bağışı desteği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Kızılay’ın kan stoklarının azalması nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla kan bağışında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 21-08-2023 17:00

DBB’den Kızılay’a kan bağışı desteği

Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi’nin farklı birimlerde görev yapan personeller ile birlikte Ceylan AVM önündeki Kızılay kan bağış noktasında kayıt formunu doldurdu ve bağış öncesi uygunluk testinden geçti.

Görevli doktorun onayının ardından Çiftçi ve Büyükşehir Belediyesi personeli kan bağışında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Çiftçi tüm vatandaşları Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet etti.

Çiftçi, şöyle konuştu:

“Kan hayat için en önemli ihtiyaçlardan birisidir. Her insan hayatın belli döneminde kana ihtiyacı olabilir. Dolayısıyla vatandaşlarımızın bilinçlenmesi, kan stoklarımızın yeterli hale gelmesi noktasında Kızılay’a destek olmak için Büyükşehir Belediyesi olarak kampanyaya biz de iştirak ediyoruz. Kızılay’ın kan stoklarının güçlendirilmesi noktasında yılda en az bir sefer kan vermek için tüm çalışanlarımızı ve vatandaşlarımızı kampanyaya katılmaya bekliyoruz. Bu şekilde bilinçle hareket ettiğimizde Türkiye’de ihtiyaç olduğunda kimse kan ihtiyacı hissetmeyecek. Bugün buraya gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi olarak Kızılay’ın kan stoklarının arttırılması noktasında destek olmaya devam edeceğiz.”




Bu haber 463 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI