Bugun...



Baran Durmaz ,transfer çalışmalarımız Sürüyor

Amedspor’un 2 Başkanı Baran Durmaz , transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Durmaz , "Bizim hedefimizde transfer listemizde birçok oyuncu var. Bunları öncelik sırasına göre hocamızla beraber değerlendirip çalışmaları mız yapıyoruz.İlk Transferimizi 28 Yaşindaki Adam Traoreyle sözleşme imzaladık " diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 25-06-2024 12:58

Baran  Durmaz ,transfer çalışmalarımız  Sürüyor


Taşkın Civelek

TFF 2, Lig'de 2023-2024 sezonunu Lider olarak Tamamlayıp Şampiyon  Amedspor'da yeni sezonda tüm planlar Trendyol  1. Ligde en iyi kadroyla  mücadele edecek.
Durmaz ,’’ İnşallah önümüzdeki yıl çok daha rahat ve güçlü şekilde, birlik beraberlik içerisinde ortak akılla ortak hareket ederek başaracağız." diye konuştu.
"Transferde hocamızın isteklerini çok önemsiyoruz"
Teknik direktör  Ersun Yanal'ın çalışma prensibi, davranışları ve kişiliğinin çok değerli olduğunu vurgulayan Durmaz, "Ersun  hocanın karakterini, adam gibi duruşunu çok sevdik. Çok karakterli, çok düzgün, yaptığı işe saygı duyan,bir  hoca onun için ilk defa böyle bir hocayla çalıştığımız için çok şanlıyız. Takımın yeni  sezonda  hocamız elinden gelen her şeyi yapmaya çalışacak ve onunla şampiyonluklar yaşamak istiyoruz. çok sevdiğimiz, evvela dostumuz, arkadaşımız." değerlendirmesinde bulundu.
‘’Transfer Listemizde Bir Çok Oyuncu  Var’’
Transfer çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini aktaran Durmaz , sözlerini  şöyle sürdürdü:"Amedspor'un başarılı olması için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Kulüp olarak transferde hocamızın isteklerini çok önemsiyoruz. Hocamızın bilgisi ve yönlendirmesi eşliğinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Transferi 'Şu kadar transfer alınacak, şu kişiler alınacak.' şeklinde sınırlandırmadık. Transfer listemizde birçok oyuncu var. Bunları öncelik sırasına göre hocamızla değerlendirip çalışmalarımız yapıyoruz."
‘’İlk Transferi Yabancı oyuncuyla  Sözleşme  İmzaladı’’
2  Başkan Baran Durmaz , hocamızın listesinde bulunan ve Hull City’de oynayan Forvet oyuncusu Adam Traore ile  her konuda  anlaşarak. İlk yabancı Transferini gerçekleştirdik. Bir tek yabancıyla değil. İç ve Dış Transfer çalışmalarımız sürüyor. Biz sezona en iyi kadroyla çıkacağız. Kamp çalışmalarımıza 1 Temmuz’da Kartepede toplanıp ilk çalışmalarımızı yapacağız. ’’ dedi




Bu haber 1176 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI