Bugun...



YENİŞEHİR UZMAN KUAFÖRLER YETİŞTİRİYOR

Diyarbakır Yenişehir ilçe Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim (YESMEK) Kursları kapsamında açmış olduğu Kuaförlük kursunda yetenekli olan kadınların gelişimine destek oluyor.

facebook-paylas
Tarih: 08-01-2024 11:16

YENİŞEHİR UZMAN KUAFÖRLER YETİŞTİRİYOR

 

 

Yenişehir ilçe Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim (YESMEK) Kursları kapsamında açmış olduğu Kuaförlük kurslarına devam ediyor. 

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, "Yenişehir Belediye'mize bağlı kurumlarda eğitimlere devam edilen Kuaförlük kurslarında şu anda 264 kadın kursiyerimiz eğitim almakta, bugüne kadar 580 kursiyerimiz de eğitimlerini tamamlayarak mezun oldular. Kimileri kendi işletmelerini açarken kimileri de İkinci Bahar Millet Kıraathanelerimiz ile Hanım Evi Millet Kıraathanemize gelen vatandaşlarımıza hizmet vermektedirler" dedi.
 
Başkan Beşikci, “Kursumuzda öğrencilerimiz iyi bir kuaför olmanın püf noktalarını öğrenerek meslek edinme yolunda azimle ilerliyorlar. Biz de Yenişehir Belediyesi olarak kursiyerlerimizin yetenekleri doğrultusunda egitimler vererek, onlara istihdam olanakları sağlamaya devam edeceğiz” dedi.




Bu haber 333 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI