Bugun...



YENİŞEHİR’DEN KUTSAL TOPRAKLARA

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Kaymakamlığı kutsal topraklara gitmek isteyen 158 Vatandaşı umreye uğurladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2023 18:24

YENİŞEHİR’DEN KUTSAL TOPRAKLARA

Yenişehir ilçesinde maddi durumu olmayan, yalnız yaşayan ve kutsal topraklar için büyük hayalleri olan 80 yaşlı vatandaş, 10 şehit yakını, 23 hafız, İmam Hatip Lisesinde eğitim gören 15 başarılı öğrenci ile 30 Mahalle Muhtarı kutsal topraklara uğurlandı.

Ümreye gönderilen 158 vatandaşı Havaalanında uğurlayan Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, “Hayırla gidip hayırla dönsünler inşallah. Kutsal topraklara gitmek isteyen herkese bu güzel duygu nasip olsun. Bizde en az onlar kadar heyecanlıyız, onlardan hayır duası istedik inşallah bu güzel duyguyu yaşamak bizlere de nasip olur. Bizlere de dua etmeyi unutmayın. Yolunuz açık olsun” dedi.

İlk kez kutsal topraklara giden vatandaşlar ise sürekli hayaliyle yaşadıkları bir durum ile karşı karşıya olduklarını belirterek,’’Yıllarca bu özlem ile yaşadık. Bizlere bunu yaşatan Yenişehir belediyesine, Yenişehir Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah Onlardan razı olsun.’’ dediler.




Bu haber 542 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI