Bugun...



Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’deki zulmün durması için elimizdeki tüm imkânları kullanacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "israilin Gazze’deki zulmüne karşı İslam âleminin yekvücut olarak hareket etmesi için gayret gösteriyoruz. Gazze’deki zulmün, Kudüs’teki tacizlerin durması için, hiçbir istisna koymadan söylüyorum, elimizdeki tüm imkânları kullanacağız." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 23-02-2024 19:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’deki zulmün durması için elimizdeki tüm imkânları kullanacağız


 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuvayi Milliye Meydanı’nda düzenlenen Balıkesir mitingine katılarak bir konuşma yaptı.

İşgalci "israilin Gazze’deki zulmüne karşı İslam âleminin yekvücut olarak hareket etmesi için gayret gösteridiklerini" vurgulayan Erdoğan, Gazze’deki insanlara ulaştırılmak üzere gönderdikleri yardımların toplamının 34 bin tonu geçtiğini belirtti. Erdoğan, dün itibarıyla 2 bin 380 ton yardım malzemesi taşıyan bir geminin daha bölgeye ulaştığını aktardı.

Filistin'deki zulmün durdurulmaması halinde bölgede yanacak ateşin ülkeyi de etkilemesinin kaçınılmaz olduğuna vurgulayan Erdoğan, "Her kim bu meselenin bizimle ilgisi olmadığını iddia ediyorsa ya dünyadan habersizdir ya da başkaları hesabına çalışıyordur. Dolayısıyla Gazze’deki zulmün, Kudüs’teki tacizlerin durması için, hiçbir istisna koymadan söylüyorum, elimizdeki tüm imkânları kullanacağız. Ülkemizi güney sınırlarından kuşatarak bir teröristan kurma projesini, hayata geçireceğimiz yeni harekâtlarla delik deşik etmeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.
 




Bu haber 834 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI