Bugun...



Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, Ev Ziyaretlerinde Hemşehrileriyle Sıcak Bir Buluşma Gerçekleştirdi

AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol, seçim kampanyası kapsamında Bağlar ilçesinde ev ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak, Encümen adayları Metin Bingöl ve Engin Derman ile birlikte 5 Nisan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde, mahalle sakinleriyle yakın temas kurdu.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-03-2024 17:30:26 Tarih: 02-03-2024 17:24

Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, Ev Ziyaretlerinde Hemşehrileriyle Sıcak Bir Buluşma Gerçekleştirdi

 

 

Yasin GÜLER - Ziyaretler sırasında Akyol, ev sahibi ailelerle samimi bir şekilde sohbet ederek, mahalledeki sorunları ve ihtiyaçları dinledi. Ailelerin misafirperverliğine ve sıcak karşılamalarına teşekkür eden Akyol, "Hemşehrilerimizin sıcak çayı, gönülleri ısıtan sohbeti ve misafirperverliği bizleri çok mutlu etti. Vatandaşlarımızın sevgisini kazanmak ve gönlüne girmek bizim için en önemli ilke ve mutluluktur." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ev sahipleri de Akyol'a teşekkür etti ve kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Akyol'un ev ziyaretlerinin, Bağlar'daki seçmenler arasındaki güveni artırdığı ve adayın yerel halkla yakın ilişkiler kurma çabasını gösterdiği belirtiliyor.




Bu haber 422 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI