Bugun...



STK temsilcilerinden Diyarbakır'daki "Mevlid-i Nebi" etkinliğine davet

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından bu pazar Diyarbakır'da düzenlenecek olan "Cihad Önderi Hz. Muhammed (sav) temalı Mevlid-i Nebi etkinliği için STK temsilcileri katılım çağrısında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 27-04-2024 00:05

STK temsilcilerinden Diyarbakır'daki

 

 

28 Nisan Pazar günü saat 13.30'da Diyarbakır Newruz Parkı Miting Alanı'nda "Cihad Önderi Hazreti Muhammed" temasıyla Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlenecek. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı Diyarbakır Koordinatörlüğü tarafından pazar günü Diyarbakır'da düzenlenecek olan Mevlid-i Nebi etkinliği için Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri tüm halkı davet etti.  

Diyarbakır'da faklı alanlarda hizmet çalışmaları yürüten Şehidler Kervanı Platformu ve Diyarbakır Umut Kervanı, düzenlenecek olan mitinge destek çağrısında bulundu.

Her yıl Peygamber Efendimizi anma ve anlama etkinlikleri düzenlendiğini, bu etkinlikler ise Peygamber Efendimiz'in sünnet-i seniyyesine ittiba etmek, içinde bulunduğumuz buhrandan ve sıkıntılardan kurtulmanın yolunun Peygamber Efendimiz'in anlaşılması ve sünnetiyle amel edilmesi neticesinde her türlü sıkıntıdan kurtulunalacağına inandıklarının altını çizen Şehidler Kervanı Platformu Başkanı Ömer Çelik, şunları kaydetti:

Şehidler Kervanı Platformu Başkanı Ömer Çelik

"Bu meyanda Peygamber Efendimizi anlama, yaşama ve yaşatma adına her yıl düzenlenen 'Mevlid-i Nebi' etkinliği düzenleniyor ve bu etkinliğin toplumun ve gelen insanlar üzerinde ciddi bir tesirin olduğuna inanıyoruz. Hem dünyamızı hem de ahiretimizi güllük ve gülistanlık edecek reçete Allah'ın kitabı ve Resulün sünnetidir. 28 Nisan Pazar günü saat 13.30'da Newruz Parkı Miting Alanı'nda düzenlenecek olan etkinliğe Şehidler Kervanı Platformu olarak bizler de katılacağız. Tüm Peygamber sevdalısı halkımızı da bu etkinliğe davet ediyoruz.

Diyarbakır Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Abdurrahim Karadeniz

Diyarbakır Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Abdurrahim Karadeniz, "Herkes O'nun (Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem) rehberliğine teslim olmak zorundadır. Çünkü O'nun yolu direniş ve zulme kıyam yoluydu. Adalet ve hakkı hâkim kılma yoluydu. Mazlumları, ezilenleri adalet ve özgürlüğe kavuşturacak, haklıların hakkını verecek tek yol Peygamberin yoludur. Bu minvalde Diyarbakır Umut Kervanı ailesi olarak üye ve gönüllülerimizle beraber 28 Nisan Pazar günü Newruz Parkı alanında Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenleyeceği 'Cihad Önderi Hazreti Muhammed (sav)' mevlidi nebi etkinliğine takılacağız. Tüm halkımızı bu programa davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.




Bu haber 200 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI