Bugun...



Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan gençlerden Peygamber Sevdalıları Vakfı’na teşekkür

Diyarbakır’da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan genç Peygamber âşıkları, programın düzenlenmesinde vesile olan Peygamber Sevdalıları Vakfı'na teşekkürlerini iletti.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2024 16:58

Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan gençlerden Peygamber Sevdalıları Vakfı’na teşekkür

 

 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 28 Nisan Pazar günü Diyarbakır Newroz Parkı’nda "Cihad Önderi Hazreti Muhammed" temalı mevlit etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe birçok il ve ilçelerden katılım sağlayan genç Peygamber Sevdalıları, bu tür etkinliklerin toplum üzerinde oluşturduğu manevi atmosfere dikkat çekerek böyle geniş katılımlı bir organizasyonun oluşmasında vesilesi olan Peygamber Sevdalıları Vakfı'na teşekkür etti.

"Peygamber âşıkları Peygambere olan vefasını bir kez daha gösteriyor"  

     

Muhammed Özçelik

Etkinliği organize ederek Peygamber sevdasını meydanlara taşıran Peygamber Sevdalıları Vakfı’na teşekkürde bulunan Muhammed Özçelik, "Buraya Peygamber Efendimize olan vefa ve sadakatimizi bir kez daha göstermek için Mardin’den katılım gösteriyoruz. Diyarbakır alanındayız, bu coşkuyu yaşadığımız için de sevinçliyiz, heyecanlıyız. Peygamber âşıkları Peygambere olan vefasını bir kez daha gösteriyor. Bizler de bu vesileyle Peygamber Sevdalıları’nın düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum etkinliğine katılmak nasip oldu. Peygamber sevdasını meydanlara taşıran, insanlara bu muhabbeti nakşeden Peygamber Sevdalıları’na ayrıca teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Gazze hakkında düşüncelerini aktaran Özçelik, "Bu alanda Peygamber Efendimizi anıyorken biz Efendimizin ashabını ve sünnetini anladığımızda ve o maneviyatı hayatımıza tatbik ettiğimizde inşallah Gazze’ye de bir umut ışığı olacaktır. Muhammed-i sevda alanlarda olduğu sürece Filistin’in kurtuluşuna ve Kudüs’ün azat olmasına vesile olacaktır inşallah." dedi.

“Peygamber Efendimizi anlamak ve sünnetini yaşamak için mitinge katıldık”

 

Zekeriya Güneş

Tekbir ve salâvatlarla tüm meydanı coşturmak için Batman’dan ailecek katılım gösteren Zekeriya Güneş, "Batman’dan mitinge katılıyoruz. Peygamberler şehri Diyarbakır’a geldik. Muhammed-i sevdaya geldik. Peygamber Efendimizi anlamak ve sünnetini yaşamak için katıldık. Elhamdülillah, tüm gençlerle, tüm aile ile beraber geldik. Allah izni verirse tüm meydanlar içinde tekbirlerle, salâvatlarla tüm meydanı coşturmak için buradayız." şeklinde konuştu.

"Buraya hem Peygamber aşkı hem de Gazze için geldik"

 

Mustafa Caymaz

Mevlid-i Nebi etkinliğine hem Peygamber aşkı hem de Gazze için geldiklerini belirten Mustafa Caymaz, "Mitinge Şanlıurfa’dan katılıyorum. Atmosfer çok güzel. Peygamber aşkı her yıl daha da büyüyor. Bu hususta emeği geçenlerden Allah razı olsun. Çok güzel bir duygu. Buraya hem Peygamber aşkı hem de Gazze için geldik. İnşallah gelenler açısından verimli olur. Bu tür etkinliklerin daha sık yapılmasını talep ediyoruz." şeklinde ifade etti.

"Bu etkinliği üstlenen Peygamber Sevdalılardan Allah razı olsun"

 

Ahmet Sayık

Kendisinin medresen talebe ve Seydalarıyla etkinliğe katıldıklarını ifade eden Ahmet Sayık, "Mevlid-i Nebi etkinliğine Bingöl’den katıldım. Etkinliğe Peygamber Efendimiz Aleyhisselam’ın mübarek doğumuna iştirak etmek için geldik. Medresedeki Seyda ve talebelerle geldik. Miting baya coşkulu geçiyor. Bu etkinliği üstlenen Peygamber Sevdalılardan Allah razı olsun.  Gazze’de kardeşlerimiz için de Allah onların yar ve yardımcısı olsun. İnşallah zafer yakındır." dedi.
 




Bu haber 274 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI