Bugun...



Dicle Elektrik Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin En Büyük Kariyer FuarınınAna Sponsoru Oldu

Ülkemizin en büyük elektrik dağıtım şirketlerinden olan ve 7 bini aşkın çalışanıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük işveren markası konumunda bulunan Dicle Elektrik, 5-6 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan Güneydoğu Kariyer Fuarı'nın (GÜDKAF 24) ana sponsoru oldu. Şirket, fuar aracılığıyla çok sayıda üniversite öğrencisiyle bir araya gelerek kariyer fırsatlarını aktarmayı hedefliyor.

facebook-paylas
Tarih: 03-01-2024 18:49

 Dicle Elektrik Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin En Büyük Kariyer FuarınınAna Sponsoru Oldu

Dicle Elektrik, Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde 5-6 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan Güneydoğu Kariyer Fuarı'nın (GÜDKAF 24) ana sponsoru oldu. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarda toplamda 16 paydaş üniversite yer alacak.

“Yetenek Her Yerde” sloganıyla gerçekleşecek fuar; alanında uzman yöneticilerin tecrübelerinin aktaracağı program içeriğiyle gençlerin kariyer hedeflerine ilham vermeyi hedefliyor.

Bölgenin en büyük işvereni konumunda olan Dicle Elektrik ise fuarda kendi standında gençler ve öğrencilerle buluşacak. Konuşma ve panel oturumlarıyla desteklenecek olan GÜDKAF 24’te Dicle Elektrik'in gençlere yönelik eğitim programları, meslek liseleri ve üniversitelere sunulacak destekler, Dicle Üniversitesi ile olan iş birliği ve Dicle Elektrik'in gençlere yönelik sunduğu kariyer fırsatları hakkında bilgilendirmeler yapılacak.

Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı'nda Dicle Üniversitesi ile birlikte; Adıyaman Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Munzur Üniversitesi, Sanko Üniversitesi ve Şırnak Üniversitesi de katılımcılar arasında yer alacak.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonu ile  gerçekleşecek olan bölgesel kariyer fuarları, yıl boyunca 11 farklı bölgede düzenlenecek.




Bu haber 624 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI