Bugun...



AMEDSPOR'DAN ÇİRKİN TEZARUHATA KARŞI TFF"YE CAGRIDA BULUNDU

İnegölspor deplasmanında merhum kaptan Şehmuz Özer’e yönelik yapılan çirkin tezahüratlara yönelik değerlendirmelerde bulunan

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2023 17:23

AMEDSPOR'DAN ÇİRKİN TEZARUHATA KARŞI TFF

Taşkın Civelek

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve Teknik Direktör Serdar Bozkurt, Türkiye Futbol Federasyonu’nun harekete geçmesi için çağrıda bulundu.

Camiaya da seslenen Başkan Aziz Elaldı,"Kaostan ve kavgadan uzak durmalıyız " ifadelerini kullandı.

‘Kaos Ve Kavga İstemiyoruz "

Başkan Elaldı, aynı zamanda bu sezon kargaşadan uzak durmaları gerektiğini de ifade ederek, camiaya "şampiyonluğa odaklanma " çağrısında bulundu.

Elaldı ,"Planlarımız aynı şekilde devam ediyor. Bizim bu ligden bir an önce çıkmamız lazım. Şimdi bir camianın şampiyon olması için tüm şehrin kenetlenmesi lazım. Biz eleştiriye açığız. Fakat bu eleştirilerimizi biraz olumlu şekilde yapmamız gerekir. Bazen hak etmediğimiz eleştiriler oluyor fakat bu yıl ben basından ricam bizi maruz görsünler. Biz çıkıp oyunumuzu oynamaya devam edeceğiz. Bu sene kaostan kavgadan uzak gitmek istiyoruz. Ben kimsenin emeğinin boşa gitmesini istemiyoruz. Yükseliş sezonu emin adımlarla devam ediyor bu yürüyüş esnasında tabi bazı sorunlar yaşıyor olabiliriz. Bu hafta itibarı ile iyi bir puan topladık. Başarılı bir sezon geçiriyoruz tabi bu sezonu geçirirken lider durumdayız ve namağlup serimiz devam ediyor. Her takımın belli dönemlerde yaşadığı ufak tefek sıkıntılar yasar. Biz 2015, 2016 ruhunu tekrar yakaladık. Serdar hocamızın da her zaman arkasındayız.” dedi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan İnegöl-Amedspor mücadelesinde, Amedspor forması giyerken 19 Aralık 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Şehmuz Özer’e tribünlerden yapılan küfürlü tezahüratlara ilgili Amedspor bir basın açıklaması gerçekleştirerek duruma tepki gösterdi.

Amedspor Şehmus Özer Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, küfürlerin insanlık dışı olduğunu söyledi. TFF’yi konuyla ilgili inceleme başlatması gerektiğine dikkat çeken Elaldı,“Oradaki 5 bin kişi İnegöl'ü bağlamıyor. Bu yapılan insani bir durum değildir insanlık dışı tavır. Ölen bir insana bu hakaretleri ettiler. İnegölspor’un başkanının maç sonrası açıklamasına da üzüldük. Biz onlara şunu söylüyoruz; Onlar zarar görecekler. 350 bin nüfuslu bir şehirde 5 bin kişiye boyun eğersek bize yazıklar olsun. Küçük gruplara asla prim vermemeliyiz. Bu konuda bütün kamuoyunu duyarlılığa davet ediyorum. Maç boyunca yapılan bu tezahüratlara bir müdahale olmadı. Fakat burada en ufak bir durumda bütün Emniyet o kişiyi alıp hakkında işlem yapılırken, orada hiç bir şey yapılmadı. TFF bu anlamda inisiyatif kullanması gerekiyor. Bu durumla ilgili gerekli başvuruları ve işlemleri yapacağız. Sporun dili barış ve kardeşliktir bu marjinal gruplara kimse kanmasın. Şehmuz Özer bu kupayı götüreceğimiz kaptanımızdır. Şampiyon olursak kupayı ona götüreceğiz. Biz bugüne kadar geldiysek kenetlendiğimizden dolayı geldik" dedi.

Bozkurt'tan Kastamonuspor Maçı İçin Taraftara Mesaj

Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt ise yapılan tezahüratların, futbolcuların moralini olumsuz etkilediğini  dile getirirken, Pazar günü kendi sahalarında yapacakları Kastamonuspor maçı için taraftarlara mesaj verdi.

Bozkurt, “Takımda bir sıkıntı yok. Bizim için Fethiyespor  maçı kayıptır. İçeride çok iyi oynamamıza rağmen 2 puan kaybettik. Bizim büyük camia olmamızın zorlukları var. Bizim grupta hangi takım 20 bin kişiye kadar oynuyor ki? Sadece Amedspor'da bu var. Hiçbir maçımızı normal performans ile oynamamalıyız. Kastamonuspor  ile ciddi bir maça çıkacağız Bazı maçlar şehir ile oynanır. Taraftarlarimizi Pazar günü Atatürk stadıni dorduralim bayram havasında kutlayalım galiblyetimizi Sıkı bir Lig'de mücadele ediyoruz. Iğdır ve Menemen takımının maddi olarak bizim çok üstümüzdeler. Bu takım geçen yılların takımı değil her şeyi değişti yonetim değişti, Futbolcuların  bazıları  değişti bu takımın.Geçen yılla kıyaslayamayız. Hücum anlamında pozisyonlara giriyoruz fakat bitiriş olarak sorun yaşıyoruz. Gol bölgesinde sorunlar var bunları aşmamız gerekiyor. Devre arası eksik noktalarımıza bakacağız” şeklinde  konuştu.




Bu haber 840 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI