Bugun...



BAŞKAN ELALDI : IĞDIRSPOR MAÇI ÖNCESİ BİLET AÇIKLAMASINDA BULUNDU

Amedspor Iğdır FK spor maçı öncesi Amedspor Şehmus Özer Spor tesislerinde Kulüp Başkanı Aziz Elaldı Basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Iğdır maçı biletleri ile ilgili bir çok sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2024 11:58

BAŞKAN ELALDI : IĞDIRSPOR MAÇI ÖNCESİ  BİLET  AÇIKLAMASINDA BULUNDU

 

Taşkın Civelek

 

1 milyon insan il dışından gelecek

Elaldı, “Stadyumun toplam kapasitesi 33 bin kişilik. Ama emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişi gelecek. Emniyetin rakamı 600 bin belediyenin rakamı ise  1 milyon insan il dışından gelecek" şeklinde ifade etti. Konuşmasını  sürdüren Eladı, "Bizim sevincimize ortak olmak için karnavalımıza katılmak için gelecekler. Bu gelen insanların çoğu stadyuma girip o şampiyonluk maçını birebir yaşamak istiyor. Bilet satışlarımız bitti. İki gündür bundan dolayı da bir takım tatsızlıklar oluştu. Böyle büyük organizasyonda eksiklikler olmuş olabiliyor. Ama nihayetinde talep çok fazla olduğu için ne kadar özen göstersek de illa ki aksaklık oluyor. Bu da taraftarlarımızdan, camiamızdan ve halkımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz" diye konuştu.

Aziz Elaldı Herkese  Teşekkür  Etti

Başkan Elaldı, Amedspor'un buraya kadar gelmesinde en büyük pay sahip olanlara Başta Yönetim kurulu üyeleri olmak üzere teknik heyete, sporculara, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, iş insanlarına, basın mensuplarına, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü spor şube yetkililerine teşekkür etti.
Öte yandan İl Spor Güvenlik Kurulu’nca yapılan toplantıda alınan taraftar yasağına ilişkin Elaldı, “Iğdır’dan gelen arkadaşlarımız var. Biz onlarla hep  beraber bu maçı izleyeceğiz. İskenderun’da yaptığımız tribünü burada yapacağız. Iğdır’dan isteyen taraftar gelsin biz onları misafir edeceğiz” diye konuştu.




Bu haber 637 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI