Bugun...



Cihad Önderi Hazreti Muhammed

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından bugün Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliği, sosyal medyada da yoğun ilgi gördü.

facebook-paylas
Tarih: 28-04-2024 18:16

Cihad Önderi Hazreti Muhammed

 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her yıl farklı bir tema ile düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliği, bu yıl "Cihad Önderi Hazreti Muhammed" (Sallallahu Aleyhi Vessellem) teması seçildi.

Programda, Dünya Alimler Birliği Başkanı Prof. Dr. Ali Muhyiddin El-Karadaği'nin yanı sıra Filistin Alimler Birliği Başkanı Dr. Nevvaf Tekruri ve Peygamber Sevdalıları Vakfı Onursal Başkanı Mehmet Göktaş da birer konuşma yaptılar.

Yüzbinlerin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliğinde birçok sosyal medya kullanıcısı da "Cihad Önderi" hashtagını kullanarak birbirinden güzel kare ve anlamlı mesajlar yapıştırlar.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Faruk Dinç, şu ifadeleri kullandı:

"Gazze’de dünya ülkelerine karşı mücadele eden bir avuç müminlerin #CihadÖnderi’dir Hz.Muhammed Aleyhisselam… Siyonizmin köleliğini reddedip Hz.Muhammed(sav)’i örnek alan özgür yiğitlere ve Diyarbakır’a selam olsun.

Çocuk, kadın ve sivil haklarını 1450 yıl önce güvenceye almış #CihadÖnderi Hz.Muhammed(sav) biricik rehberimizdir. 1987’de çocuk haklarından bahseden demokratik sahtekarların maskesini düşüren Gazzeli yiğitlere selam olsun."

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Dr. Halef Yılmaz, "Yoluna kurban olduğumuz #CihadÖnderi peygamberin yolundayız. Zafer yakındır ve mü'minlerindir. Dünyanın düzenini yine ve yeniden değiştirecek olan Muhammed (sav)'in getirdiği hakikatlerdir. O'na salat ve selam olsun." dedi.

Diyarbakır Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, "Bu halkın peygamber sevdasında yerin ve göğün rızası var.. Bu sevda ve bu muhabbet ümmetin geleceğini tayin edici bir karakteri inşa edecektir inşallah.. Selam olsun… #CihadÖnderi" dedi.

İTTİHADUL ULEMA Genel Sekreteri Mehmet Özer, Muazzam bir kalabalık var..Diyarbekir Peygambere olan sevgi ve muhabbetini yine ispatladı." Şeklinde duygularını paylaştı.

Gazeteci Yazar Mustafa Karakaş, "Amerika'da, İngiltere'de, İspanya'da On binler Filistin halkı için yürürken Peygamber Sevdalılarının Diyarbakır'dan Gazze'ye selam göndermesi, insanlığa sahip çıkması içimizi serinletti. Allah razı olsun sizlerden." dedi.

Sosyal medya hesabından etkinliğin görüntüleri paylaşan Hüseyin Üzüm adlı X kullanıcısı da şu ifadeleri kullandı:

"Maşaallah Barekallah

Peygamber Sevdalısı Diyarbakır halkı, gözlerimizin nuru Hz. Muhammed (sav)’e olan bağlılığını havanın çok sıcak olmasına aldırış etmeden meydanı tıka basa doldurdular. #CihadÖnderi"

Ali Osman isimli sosyal medya kullanıcısı da "Muhammedi sevdayı kuşanan gönüller, Hep birlikte adını, yadını anarlar. Sana olan sevdayı aşikar etmek için Serden geçip yoluna ram olurlar. #CihadÖnderi" mesajını paylaştı.

 




Bu haber 543 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI