Bugun...



Diyarbakır'da Gençlerin Kural Tanımamazlığı Panik Yaratıyor,

Huzur Evleri Mahallesi'nde yaşanan olaylar, mahalle sakinlerini çileden çıkaran bir genç grubun kural tanımamazlıklarını artırmasıyla birlikte gerginlikleri tırmandırdı.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-05-2023 22:37:38 Tarih: 30-05-2023 22:24

Diyarbakır'da Gençlerin Kural Tanımamazlığı Panik Yaratıyor,

Yasin GÜLER - Görüntüler bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı.

Huzur Evleri Mahallesi 32. Sokak girişlerinde bulunan uyarı levhaları ve sokak isimlerini gösteren direkler, bu genç grubun saldırısına uğradı ve sökülmeye başlandı. Ancak, gençlerin yaptıklarını videoya kaydetmeleri fark edildiğinde, direği yerine koymaya çalıştıkları görüldü.

 

Bu olaylarla ilgili daha da endişe verici bir durum, direğin yerine konulduğu noktaya yaklaşık 10 metre uzaklıkta bulunan ikinci bir genç grubun da videoya çekildiğinin söylenmesine rağmen, bir grubun üyesinin küfürlü bir şekilde "çek" diyerek tepki vermesiydi.

 

Mahalle sakinleri, bu tür olayların artması ve güvenlik tehdidinin giderek büyümesi nedeniyle mahalle, emniyet birimlerinden yardım talep ediyor. Huzur Evleri Mahallesi sakinleri, genç grupların kural tanımama ve mahalle huzurunu bozma davranışlarının önlenmesi için güvenlik önlemlerinin artırılmasını istiyor. Emniyet birimlerinin olayları soruşturması ve bu genç grupların gerekli cezai işlemlerle karşılaşması bekleniyor.

 

Mahalle sakinleri, yerel yetkililere ve emniyet birimlerine bu tür olayların tekrarlanmasını önlemek için acil önlemler alınması çağrısında bulunuyor.

HABERİN VİDEOSU İCİN TIKLAYIN 




Bu haber 1942 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI