Bugun...



Mansur Çalar Amedspor’da kalmak istiyor

Yaklaşık 20 yıldır Amedspor formasını giyen ve kulüp tarihinin en çok maç oynayan futbolcusu ünvanını elinde bulunduran Mansur Çaların Amedspor kulübünde kalmak istiyor.

facebook-paylas
Tarih: 05-07-2023 12:37

Mansur Çalar Amedspor’da kalmak istiyor

 

Taşkın Civelek

1 yıl daha sözleşmesi olan 37 yaşındaki deneyimi futbolcu devam etmek istiyor. Ancak kendisi hakkındaki son kararı yeni teknik direktör Serdar Bozkurt ve ekibi verecek. Bu konunun önümüzdeki yönetime vereceği rapor  doğrultusunda kararını verecek.

TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZLI BAŞLADI

Transfer çalışmalarına hızlı başlayan  Sportif Direktör Murat Yiğiter ve transfer komitesi üyesi yöneticilerin Teknik  direktör  Serdar Bozkurt’un listesinde dış transferde bir çok önemli futbolcu ile temas halinde olduğu ifade  edildi.

 

İLK ETAP KAMPI AFYON’DA OLACAK

Amedspor’un 2023-2024  sezon ilk etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar’da yapması kesinlik kazandı. Yeni sezon hazırlık programı ve tarihler önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacak.

AMEDSPOR ŞAMPİYONLUĞA OYNAYABİLECEK KADRO OLUŞTURMAK İSTİYOR

Yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen bir çok futbolcu takımdan ayrılırken, yeni sezonda yeni bir kadro oluşturturmak isteyen Amedspor Takımı  şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro oluşturmak istiyor.

 




Bu haber 1218 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI