Bugun...



Bağlar Belediyespor’da Hazırlıklar Başladı

Bağlar Belediyespor Bölgesel Amatör . sahasında oynayacağı Mazıdağı Fosfatspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla Başladı.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2024 12:10

Bağlar  Belediyespor’da Hazırlıklar  Başladı


Taşkın  Civelek

Seyrantepe Spor  Tesislerinde  Teknik  direktör Cihan Çetin  yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon ısınma ve pas çalışması gerçekleştirildi.Taktik oyun çalışmasıyla devam eden  antrenmanın son bölümünde ise Çift Kale maçla sonlandırıldı.
Bizim İçin Her puan değerli
Teknik Direktör  Cihan Çetin zorlu maç öncesi yaptığı açıklamada,  Sahamızda oynayacağımız  Mazıdağı Fosfatspor karşılaşması her iki Takım açısından zor bir karşılaşma oynayacağız . Rakibimiz sıralamada  şu an lider durumda  ne kadar  favori gözükse de maç sahada oynanıyor ve kazanılıyor. Her maça aynı ciddiyet aynı konsantrasyonla çıkıp  kazanmak istiyoruz. Bizim İçin  her puanın değerini bilerek, bunu yaparken de oyunumuzu geliştirerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.
 Mazıdağı Fosfatspor ile 6 puanlık bir maça çıkacaklarını ifade eden Teknik  direktör Cihan  Çetin , “Herkes çok çalışıyor. Herkes işin bilincinde ve çok hırslılar ama öfkelenmeden bir maç oynayacağız.  Taraftarlarımızı bu karşılaşmada destek bekliyoruz  alacağımız  galibiyet bizi daha da umutlandırıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.




Bu haber 667 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI