Bugun...



RONALDO'YU YETİŞTİREN TEKNİK ADAMDAN DİYARBAKIRLI GENÇLERE FUTBOL EĞİTİMİ

Brezilya ve dünya futbolunun en büyük yıldızlarından Fenomen Ronaldo'yu yetiştiren teknik adam olarak bilinen Marco Monti, Diyarbakırlı gençlere futbol eğitimi verdi. Antalya'da gerçekleşen kampa Diyarbakır İnter Futbol Kulübü'nden 10 genç futbolcu katılarak temel futbol eğitimi konusunda bilgiler edindi.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-04-2024 13:25:25 Tarih: 09-04-2024 13:20

RONALDO'YU YETİŞTİREN TEKNİK ADAMDAN DİYARBAKIRLI GENÇLERE FUTBOL EĞİTİMİ


 

Türkiye'nin Her Yerinden Katılım Oldu 
İtalyanların dünyada ünlü futbol kulübü İnter'in Genel Koordinatörü Marco Monti, aralarında Diyarbakır'ın da bulunduğu Türkiye'deki 350 genç futbolcunun katıldığı kamp programı gerçekleştirdi.
Antalya'nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda Diyarbakır'ın son yıllarda alt yapıda başarılı işlere imza atan kulübü Diyarbakır İnter Futbol Kulübü'nden 10 genç futbolcu ve teknik sorumlu Müslüm Doğan yer aldı.
Brezilya'nın dünya futboluna sunduğu en önemli yıldızlardan olan Fenomen Ronaldo'yu yetiştirmesiyle bilinen Marco Monti, kamp boyunca teknik adam ve oyuncularla buluşmalar gerçekleştirdi.

"Çok Faydalı Bir Organizasyon Oldu "
Alt yapıda başarılı işlere imza attıklarını ve bunun sonucunda bir çok oyuncuyu üst liglere kazandırdıklarına vurgu yapan Diyarbakır İnter Futbol Kulübü teknik sorumlusu Müslüm Doğan, Antalya'daki organizasyonun son derece verimli geçtiğini söyledi.
Doğan,"Marco Monti'den çok faydalı bilgiler edindik. Güzel ve verimli bir süreç oldu. Bugüne kadar yaptığımız başarılı işlere çok daha etkili bir şekilde devam edeceğiz " diye konuştu.

https://youtu.be/IJ4DeiDu7SM




Bu haber 507 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI