Bugun...



Diyarbekirspor galibiyet İstiyor

Tff 2.lig’de mücadele eden Diyarbekirspor 31. Haftasında sahasında konuk edeceği Karacabey Belediyespor maçın Hazırlıklarını Kendi Tesislerinde Alt yapı Hocaları yönetiminde . antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon çalışması gerçekleştiren antreman Taktik çalışması ile devam etti. , 2 grup halinde pas çalışması yapan Yeşil- Kırmızılılar daha sonra Çift Kale maç yaparak Antremanı Tamamladılar.

facebook-paylas
Tarih: 14-03-2024 16:04

Diyarbekirspor  galibiyet  İstiyor


Taşkın Civelek

As Başkanı İbrahim Kayık  , “  Bu hafta sonu  sahamızda oynayacağımız Karacabey Belediyespor maçı bizim için çok önemli alacağımız galibiyet üzerimizdeki Karabulutları kaldıracağız. Bu Karşılaşmada Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. ” dedi.
Hedefimiz  Sahamızda Fire Vermek İstemiyoruz
Kulüb  As  Başkanı  İbrahim Kayık, "Yukarıyı yakalamak istiyorsak, seri yakalamamız lazım. Özellikle 3 puan, 3 puan şeklinde düşünmemiz gerekir.Bu hafta oynayacağımız   Karacabey Belediyespor maçı her iki Takım açısından da zor bir karşılaşma olacak.Kazanma adına doğru mücadele etmemiz gerekiyor.Mümkün olduğu kadar iyisini yapmaya çalışıyoruz. Teknik heyetimize ve  futbolcularımıza   güveniyoruz. Ve Sahamızda Fire Vermek İstemiyoruz ” diye konuştu.




Bu haber 440 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI