Bugun...



DİYARBEKİRSPOR KAZANMAYI UNUTTU

Tff 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor sahasında konuk ettiği Nazilli Belediyespor’a yenilerek . maça gelen Taraftarlarını üzdü.

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2024 11:15

DİYARBEKİRSPOR KAZANMAYI UNUTTU



Taşkın Civelek
Diyarbekirspor  Teknik  direktörü Özcan Gökçeoğlu,Geçen hafta   sahamızda  karşılaştığımız Beyoğlu Çarşıspor ile berabere kaldık . üzgünüz  isterdikki kazanalım ama top bizi  sevmiyor. Saha içerisinde futbolun pozitif yönünde kalmaya çalıştık, futbol oynamaya çalıştık. Kişisel anlamda da özellikle sol tarafta defansif anlamda önemli hatalar yaptık, bunun karşılığında da kalemizde golü gördük. Dediğim gibi gücümüz yettiğince oynamaya çalışıyoruz, genç oyuncularımız var, bu genç oyuncuları geliştirmeye,  çalışıyoruz. Bu gençlerle sezonu kapatacağız..
Gökçeoğlu, ‘’ Ayrıca belirtmek isterim ki Bizi daha çok ilgilendiren taraf oyuncuların gelişimi, bu bizim için önemli, bunu sağlamaya çalışacağız. Her maçta biraz daha üzerine koyuyorlar, lig tecrübeleri biraz eksik. İlerleyen haftalar bizim oyuncularımızın gelişimi adına daha iyi olacağını ve lige daha iyi ayak uyduracaklarını düşünüyorum.  Bu ligde kolay maç yok, bu zor ligde tamamı genç  oyuncularla oynamak gerçekten çok zor ama yılmadan, usanmadan biz onlarla devam edip onların gelişimini sağlamaya çalışacağız. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Ankara Demirspor karşılaşmasında iyi sonuçla dönmek ve kazanmak istiyoruz.’’ dedi.




Bu haber 752 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI