Bugun...



Trende yaşanan arızalar yolcuları mağdur etti

Kurtalan-Ankara Güney Ekspresi treninde yaşandığı belirtilen arızalar nedeniyle yolcuların büyük mağduriyet yaşadığı iddia edildi. Yolcular yaşadıkları mağduriyeti cep telefonuyla kaydetti.

facebook-paylas
Tarih: 08-07-2023 14:06

Trende yaşanan arızalar yolcuları mağdur etti

WhatsApp Haber İhbar Hattına gelen bilgilere göre, Kurtalan-Ankara Güney Ekspresi ile yolculuk yapan vatandaşlar, trenin arızalı olmasına rağmen yolculuğa çıkarıldıklarını iddia etti.

Kurtalan-Ankara Güney Ekspresi trenindeki yolcular olarak dünden beri çok ciddi mağduriyet yaşadıklarını belirten yolcular, yaşadıkları mağduriyeti şöyle anlattı:

"Arızalı bir trenle bizi yolculuğa çıkardılar. Diyarbakır'da fazladan iki saat klimalar için bekledik. Malatya'da elektrik arızası için tekrardan bekletildik. Sivas'ta da aynı şekilde elektrik arızası vardı, vagon eklemesi yaptılar. Üç saat civarı orada da kaldık."

Bu gecikmeler sebebiyle çoğu kişinin Ankara-İstanbul biletinin de yandığını ileri süren yolcular, "8 Temmuz saat 12.00'da Ankara'da olması gereken tren saat 18.00 gibi varacak Ankara'ya (tabi yolda başka arızalar da olmazsa). Kayseri'de bu duruma itiraz için yetkililerle görüşmeye çalıştık ancak kimse yardımcı olmadı ve 'insanlık hâli', 'herkesin başına gelebilir bizim yapabileceğimiz bir şey yok', 'durumu Ankara ile konuşun' gibi benzeri şeyler söylediler." ifadelerine yer verdi.(




Bu haber 2473 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI