Bugun...



DİYARBEKİRSPOR ÜZELERİNDEKİ KARABULUTLARI ATMAK İSTİYOR

Diyarbekirspor hafta sonu sahasında konuk edeceği Karacabey belediyespor hazırlıklarını sürdürürken üzerlerindeki karabulutları atmak istiyor.

facebook-paylas
Tarih: 13-03-2024 16:19

DİYARBEKİRSPOR ÜZELERİNDEKİ KARABULUTLARI ATMAK İSTİYOR


Taşkın Civelek

2. Lig Beyaz Grup’ta  mücadele  veren Diyarbekirspor ligde oynadığı karşılaşmada  11 Galibiyet  7 beraberlik ve 10  Mağlubiyet  alan Yeşil- Kırmızılı ekip Play –off yolunda Uzaklaştı.
HAYDİ DİYARBEKİRSPOR TARAFTARLARI MAÇA
Diyarbekirspor  sahasında oynayacağı   Karacabey Belediyespor maçı öncesi Kulüp Başkanı Serkan Genç   yaptığı  açıklamada. Bu zorlu süreçte Taraftarlarımızı yanımızda görmek ve  destek olmalarını bekliyoruz.alacağımız bir  galibiyet bizi daha’da umutlandıracaktır. Biz hazırlıklarımızı galibiyet üzerine  yapıyoruz. Bizler  Tribünde olacağız. sahada mücadele eden Futbolcularımızada destek olalım, dedi.
GENÇ“BİZE  GÜVENSİNLER
Kuüp Başkanı Serkan Genç , ”Karacabey Belediyespor maçı bu nedenle bizim için büyük önem taşıyor. Bugüne kadar oynadığımız maçlardan daha fazla  Karacabey Belediyespor maçında taraftar desteğine ihtiyacımız var. Seyircimizin 30 bin kişilik Diyarbakır Stadyumunu doldurup oyuncularımızı desteklemesini istiyoruz. Rakibimizle  aramızda 1 puan var  bunu kapatmak için galibiyete ihtiyacımız  var.   Sahada iyi bir oyun seğrilerek maçı kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüzde var yeter ki Muhteşem taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar bize güvensinler yeter. Karacabey belediyespor maçından galibiyetle ayrılarak. Taraftralarımızı sevindireceğiz ” Dedi.




Bu haber 535 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI