Bugun...



Diyarbekirspor yola çıktı

TFF 2. Kırmızı grup’ta Zirve Mücadelesi veren Diyarbekirspor Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor hazırlıklarını Tamamladı.

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2021 00:06

Diyarbekirspor yola çıktı

Yeşil- kırmızılı ekip  bugün yaptığı son antremanla   Öğleden sonra  Karayoluyla Kahramanmaraşa giderek maç  saatini beklemeye başladı.

 ‘’KAHRAMANMARAŞSPOR MAÇIYLA ÇIKIŞA GECEĞİZ ‘’

Diyarbekirspor  Kulüb Başkanı  Turan İlgin  yaptığı  açıklamada   deplasmanda  oynayacağımız  Kahramanmaraşspor   maçıyla ikide iki yapmak istiyoruz.  teknik heyetimize ve Futbolcularımıza güveniyoruz.

‘’KÖTÜ GİDİŞATI DÜZELTMEK BİZİM ELİMİZDE ’’

Kahramanmaraşspor maçıyla çıkışa  geçmek istediklerini  söyledi  Başkan   Turan İlgin , ‘’ kötü gidişati  artık geride bırakmak istiyoruz. yeni bir sayfa oluşturmak istiyoruz. O da bizim elimizde.’’ değerlendirmesinde bulundu.

"ÇOK KRİTİK MAÇLARIMIZ VAR"

Ligde oynayacakları çok kritik maçlar olduğunu belirten Diyarbekirspor  Teknik  direktörü  Aytekin  Yıldırım ise , "Şimdi önümüzde çok kritik maçlarımız var.   Pazar günü deplasmanda oynayacağımız  Kahramanmaraşspor ile oynayacağız.    Şu an takımımız iyi durumda. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı istediğimiz şekilde bitiririz" diye konuştu. Hafta sonu   deplasmanda karşılaşacakları  Kahramanmaraşspor  maçını da değerlendiren  Yıldırım ,"Önümüzde bir Kahramanmaraşspor   maçı var.  Bu maçı kazanmak için sahada  iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum. maçın başından sonuna kadar ne gerekiyorsa  yapmaya çalışacağız. Bizim pozisyona girmeyeceğimiz hiçbir takım yok.  Bizim için bu durum farketmez. Biz pozisyona gireriz.  Önemli olan bizim o pozisyonları  gole çevirmektir. Defansif açıdan beklenmedik şekilde yapacağımız bir hata bizi   sıkıntıya sokar.  Onu da yapmamak için çok çalışıyoruz, çok uğraşıyoruz. O hataları bu maçta inşallah yapmayacağız. Her maçta pozisyonlara girecek kaliteye sahip bir takımız. İnşallah bu maçta da aynısı olacak " dedi.

Taşkın CİVELEK




Bu haber 379 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI