Bugun...



Bitlis ÖzGüzelderespor Hazırlığı Başladı

Diyarbakır spor Bölgesel Amatör . ligin 17 haftasında deplasmanda oynayacağı Bitlis Özgüzelderespor hazırlıklarına başladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2024 15:36

Bitlis ÖzGüzelderespor  Hazırlığı Başladı

 

Taşkın  Civelek

 

Diyarbakırspor  Tesislerinde  Teknik  direktör  Faruk Türk yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon ısınma ve pas çalışması gerçekleştirildi.Taktik oyun çalışmasıyla devam eden  antrenmanın son bölümünde ise Çift Kale maçla sonlandırıldı.

Her puan Altın Değerindendir

Teknik Direktör  Faruk Türk zorlu maç öncesi yaptığı açıklamada, "Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Rakibimiz sıralamaya göre favori gözükse de maç sahada oynanıyor ve kazanılıyor. Her maça aynı ciddiyet aynı konsantrasyonla çıkıp alacağımız her puanın Altın değerini bilerek, bunu yaparken de oyunumuzu geliştirerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

 Bitlis Özgüzelderespor ile 6 puanlık bir maça çıkacaklarını ifade eden Teknik  direktör Faruk Türk , “Herkes çok çalışıyor. Herkes işin bilincinde ve çok hırslılar ama öfkelenmeden bir maç oynayacağız.Biz   Bitlis’ten en iyi sonuçla dönerek  yolumuza  devam edeceğiz  ” diye konuştu.




Bu haber 552 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI