Bugun...



Okul Sporları Bocce’de Şampiyon Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Diyarbakır'da 3-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Bocce Şampiyonası'nda, Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Genç Erkekler ve Genç Bayanlar kategorilerinde gösterdiği üstün performansla şampiyonluğa ulaştı.

facebook-paylas
Tarih: 05-04-2024 10:06

Okul Sporları Bocce’de Şampiyon Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi



Seyrantepe Bocce Sahası'nda yoğun katılımla gerçekleşen Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Bayanlar Bocce Müsabakaları, büyük bir heyecana sahne oldu. Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, her iki kategoride de mükemmel bir performans sergileyerek şampiyonluk ipini göğüsledi.
Bocce İl Temsilcisi Salih Kulaksız, şampiyon olan Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine madalya ve kupalarını takdim ederek başarılarını tebrik etti.
Bu önemli başarı, Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yoğun antrenman ve disiplinli çalışmalarının bir sonucu olarak değerlendirildi. Öğrencilerin, hem bireysel yetenekleri hem de takım ruhuyla sahada gösterdikleri performans, okulun spor alanındaki başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.
Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bocce alanındaki bu zaferi, okulun spor kültürünün gelişmesine ve öğrencilerin spora olan ilgisinin artmasına da büyük katkı sağladı. Şampiyonluk, okulun sportif faaliyetlerdeki başarılı performansını bir kez daha ön plana çıkardı.
Bu başarının ardında emeği geçen öğrenciler, öğretmenler ve idareciler tebrik edilirken, Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin spor alanındaki başarısının gelecek yıllarda da devam etmesi bekleniyor.




Bu haber 401 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI