Bugun...



DÜZCESPOR MAÇIN HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

TFF 2 Lig'in 22. haftasında Amedspor deplasmanda karşılaşacağı Düzcespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 25-01-2024 18:49

DÜZCESPOR MAÇIN HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

 

Taşkın Civelek

 

Teknik Direktör  Mesut Bakkal  yönetiminde Şehmuz Özer Tesislerinde  saat 14:00'de gerçekleştirilen antrenman Pas ve koordinasyon çalışmalarıyla   sürerken dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla son buldu.

"Deplasmanda  Kaybetmeden Dönmektir’’

Amedsporun As Başkanı Ahmet Elhanay , ‘’Cumartesi günü  deplasmanda oynanacak olan  Düzcespor maçında sahadan galip ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten  Elhanay , "Bizi gelecek adına umutlandıracak güzel bir oyun, iyi bir mücadele ve beraberinde iyi bir sonuçla Diyarbakır’a dönmektir.Özellikle son sahamızda oynadığımız Sarıyer spor maçında yaptığımız doğru şeyleri daha da artırmaya çalıştık.. çok kapanan bir takım değiliz. O yüzden ofansif anlamda daha fazla üreteceğiz. Bulduğumuz  gol pozisyonlarını inşallah bu karşılaşmada değerlendireceğiz. Bu karşılaşma bizim için çok önemli, Bunu’da yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

‘’ Kolay Gördüğünüz Bir  Maçta   Çok Zorlanırsınız’’

Amedspor Teknik Direktörü  Mesut Bakkal , Hafta  sonu   deplasmanda karşılaşacağımız  Düzcespor maçını kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. İyi bir takıma karşı oynayacaklarını dile getiren Bakkal , “Kolay gibi gördüğünüz bir maçta çok zorlanırsınız, istediğinizi alamazsınız ya da zor gördüğünüz maçtan farklı sonuçlar alabilirsiniz. Takımlarımızın arasında rekabetimiz her zaman olacaktır. İyi bir takıma karşı oynayacağımızı biz de biliyoruz. Bakkal, ‘’Düzcespor  karşısında  üç puanı nasıl  alabileceğimiz gerek sistem gerek taktiksel ile  sahada savaşarak yüreğimizi ortaya koyarak kazanmak istediğimiz bir maç bizi bekliyor.” şeklinde konuştu.

Amedspor  Düzceye Bugün Gidiyor!

 Bu  arada Ligin 22. haftasında Cumartesi günü saat 14 .00'da Düzcespor ile karşılaşacak olan  Amedspor bugün sabah 10.35 uçağı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan  karayoluyla  Düzce'ye  gidecek.. Amedspor kafilesinde 3 eksik oyuncu ve 1  sarı kart cezalısı oldukları için Düzcespor. maçın kadrosuna alınmadılar.

 




Bu haber 364 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI