Bugun...



Eğil Kaymakamı Volkan Hülür'den Eğitim Gören Gençlere Büyük Destek

Diyarbakır'ın Eğil ilçesine atanmasının ardından kısa sürede ilçe halkı tarafından sevgi ve saygıyla karşılanan Kaymakam Volkan Hülür, toplum odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe halkıyla daha yakın bir ilişki kurmayı hedefleyen Hülür, çeşitli sosyal inisiyatiflerle gençlerin eğitimine destek oluyor.

facebook-paylas
Tarih: 10-09-2023 14:24

Eğil Kaymakamı Volkan Hülür'den Eğitim Gören Gençlere Büyük Destek

 

Yasin Güler - Kaymakam Hülür'ün ilk adımı, şehit ailelerini ziyaret ederek başladı. Ardından, ilçenin en yaşlı bireylerini evlerinde ziyaret ederek onların anılarına kulak verdi ve yaşadıkları sorunları dinlemeye büyük önem verdi.

Eğil ilçesinde halkın günlük yaşamına daha fazla katılım sağlamak amacıyla her sabah erken saatlerde ilçe çarşısında vatandaşlarla çay sohbetleri düzenleyen Kaymakam Hülür, bu samimi yaklaşımıyla ilçe halkının güvenini kazandı.

Eğitimde fırsat eşitsizliğini azaltmayı amaçlayan Kaymakam Hülür, okulların açılmasıyla birlikte dezavantajlı ailelere eğitim yardımı yapma kararı aldı. Bu yardım programı, ilçedeki ailelerin çocuklarının eğitimlerine destek olacak ve geleceğe umutla bakmalarına yardımcı olacak.

Ayrıca, Eğil ilçesinde yaşayan ve üniversiteye kabul edilen gençlere büyük bir destek sağlayan Kaymakam Hülür, ilk defa üniversiteyi kazanan gençlere 2500 TL'lik tek seferlik bir yardım yapılacağını açıkladı. Bu yardım programı, gençlerin üniversite eğitimlerine başlamalarını kolaylaştıracak ve onların eğitim hayatlarına olumlu bir başlangıç yapmalarına katkıda bulunacak.

Kaymakam Volkan Hülür'ün toplum odaklı çalışmaları, Eğil ilçesinin sosyal ve eğitimsel gelişimine önemli bir katkı sağlıyor ve ilçe halkı tarafından büyük takdirle karşılanıyor.




Bu haber 1366 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI