Bugun...



Ergani Yolu Üzerinde Feci Kaza Meydana Geldi

Bugün saat 17.00 civarında Ergani Yolu'nda şiddetli bir trafik kazası meydana geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-06-2024 17:22:54 Tarih: 14-06-2024 17:19

Ergani Yolu Üzerinde Feci Kaza Meydana Geldi

 

 

Yasin GÜLER - Edinilen bilgilere göre, bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek aracıyla orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bu esnada karşı yönden gelen bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araç da büyük hasar gördü.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar hemen olay yerine koştu ve yaralılara ilk müdahaleyi yaparak 112 acil çağrı merkezine yardım çağrısı yaptılar. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları araçlardan çıkararak ilk müdahalelerini gerçekleştirdi ve hastanelere sevk etti.

Polis ekipleri de hemen olay yerine gelerek güvenlik önlemlerini aldı ve kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumluların tespiti için çalışmalar sürdürülüyor.

Kazanın yol üzerindeki trafiği nasıl etkilediği ve çevredeki vatandaşların tepkileri de dikkat çekiyor. Olay yerinde uzun süreli trafik yoğunluğu yaşandığı ve yetkililerin yönlendirmeleriyle trafik akışının sağlandığı belirtildi. Güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri kazanın etkilerini en aza indirmek için gece boyunca çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.




Bu haber 1198 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI