Bugun...



ERSUN YANAL : DİYARBAKIR’DA

Trendyol 1. Ligin yeni ekibi Amedspor, teknik direktörlük konusunda Geçen hafta İzmirde yapılan görüşmede anlaşma sağladığı . Ersun Yanal'ı Bugün öğlen saat 2: ‘da özel uçakla Diyarbakır'a geldi. Yanal’ı havalimanında yöneticiler ve taraftar grubu karşıladı.

facebook-paylas
Tarih: 13-06-2024 16:36

ERSUN YANAL : DİYARBAKIR’DA


Taşkın Civelek

Ersun Yanal, hava limanında medya mensuplarına ilk görüntüyü verdi. Yeşil Kırmızılı atkı ve üzerine Ersun Yanal'ın çizilmiş resminin de bulunduğu "Hedef Süper Lig" yazılı bir pankart ile karşılandı.
Bir grup yöneticinin karşıladığı Yanal'a, kendisine özel tasarlanan ismi  yazılı formaları hediye edildi. Daha sonra hava limanından çıkarken taraftarların alkışlarıyla karşılanan tecrübeli hoca, taraftarlara gülümseyerek karşılık verdi. Bazı taraftarlarında hatıra fotoğraf çektirme isteğini de geri  çevirmeyen  Yanal, yöneticilerle birlikte Başkana  ait olan   otele  geçti. 
Amedsporun Teknik  direktörü  Ersun Yanal , daha  sonra  Şehmuz  Özer Tesisilerine geçerek. Bugün saat 16 :30’da  halka  açık kendini 1+1 yıllık sözleşmeye imza  atacak.




Bu haber 541 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI