Bugun...



Ersun Yanal: Yeni Bir Ekip Kuruyor

Amedspor’un hocası Ersun Yanal’ın Amedspor’u çalıştıracak olan yeni bir teknik ekip kuracağı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 18-06-2024 16:36

Ersun Yanal: Yeni Bir Ekip Kuruyor


Taşkın Civelek 

Amedspor’un, daha önce A Milli Takım, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi takımları çalıştıran hoca Ersun Yanal’ın, daha önce bu takımlarda birlikte çalıştığı ve şimdi başka takımlarda bulunan teknik ekiplerin yerine yeni bir teknik ekip kuracagi öğrenildi. 
Amedspor hocası Yanal’ın,  Diyarbakır ’a imza töreni için getirdiği Tayfun Türkmen ile birlikte yeni teknik ekibini oluşturmak için bayram süresince titiz bir çalışma yürüttüğü belirtildi. 
Ersun Yanal’ın, Amedspor için oluşturacağı yeni teknik ekip ile sözleşme imzaladıktan sonra bunu kamuoyuna açıklayacağı belirtildi. Yanal’ın eski ekibinin futbola kazandırdığı teknik direktörlerin yanında çalıştığı için onları zor durumda bırakmamak için onlara teklif götürmediği öğrenildi.
Daha önce Ersun Yanal’ın yardımcılığını yapan Volkan Kazak, şimdi Gaziantepspor’da Selçuk inan ile çalışırken, Atletik Performans hocası Niyazi Eniseler ise Sergen Yalçın ile çalışıyor. Gökhan Kağıtçıoğlu ve Erdi’yi Volkan Demirel’e veren Ersun Yanal, eski öğrencilerini zorda bırakmamak için bunlara teklif götürmediği öğrenildi.




Bu haber 1259 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI