Bugun...



Kupayı bırak, lige bak

Boluspor’a tek golle yenilip kupaya erken veda eden Amedspor, tüm konsantrasyonuyla lige döndü.

facebook-paylas
Tarih: 07-12-2023 18:39

Kupayı bırak, lige bak

Taşkın Civelek

Türkiye Kupası’na veda eden Yeşil- Kırmızılı  ekib tam konsantrasyonla lige dönüş yaptı. Temsilcimiz Kupa maçını oynadıktan sonra  Diyarbakır’a dönmeyerek. Bolu’da kampa girdi. kaldığı otel’de  sürdürecek olan Yeşil- Kırmızılı Takım Cumartesi günü Bolu’dan Ankara’ya uçakla Iğdır’a gidecek.

Serdar Bozkurt yönetimindeki çalışmada futbolcuların oldukça istekli oldukları gözlendi.

ARA VERMEDEN IGDIR SPOR MAÇININ HAZIRLIĞINA BAŞLADI

Amedspor Teknik Direktörü  Serdar Bozkurt,Hafta  içinde  deplasmanda karşılaştığımız Ziraat  Türkiye Kupasında   Elendiğimiz için üzgünüz. Daha önce söylemiştim Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyorduk . olmadı. Artık kupa maçını unuttuk. hafta sonu deplasmanda oynayacağımız AIgdırspor maçının  hazırlıklarına  ara vermeden çalışmalarımıza başladık. Dedi.

KOLAY GİBİ GÖRDÜĞÜNÜZ BİR  MAÇTA ÇOK  ZORLANIRSINIZ

Tecrübeli hoca Serdar Bozkurt ,  ligin iddialı takımlarından Igdırspor maçını kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. İyi bir takıma karşı oynayacaklarını dile getiren BozKurt, “Kolay gibi gördüğünüz bir maçta çok zorlanırsınız, istediğinizi alamazsınız ya da zor gördüğünüz maçtan farklı sonuçlar alabilirsiniz. Takımlarımızın arasında rekabet her zaman olacaktır. İyi bir takıma karşı oynayacağımızı biz de biliyoruz.biz  sahaya 11 ‘le çıkıyoruz. Farklı bir kadroyla  çıkmıyoruz. Bizim  amacımız  deplasmanda en iyi  sonuçla  dönmektir. Onun için her iki Takım adına  zor ama çekişmeli;bir karşılaşma bizi bekliyor.  bizim nasıl  üç puanı alabileceğimiz gerek sistem gerek taktiksel gerekse sahada savaşarak yüreğimizi ortaya koyarak kazanmak istediğimiz bir maç bizi bekliyor.’’ dedi.

 




Bu haber 520 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI