Bugun...



Diyarbakırspor’da Hazırlıklar Sürüyor

Diyarbakırspor Bölgesel Amatör . Lig’in 9. Grup’ta mücadele edecek olan Diyarbakırspor ligin 8 haftasında deplasmanda oynayacağı Diyarbakır Yenişehir Belediyespor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla devam ediyor

facebook-paylas
Tarih: 29-11-2023 16:48

Diyarbakırspor’da Hazırlıklar  Sürüyor

Taşkın  Civelek

Teknik Direktör Ekrem Üşen  yönetiminde kendi Tesislerinde yapılan antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon ısınma ve pas çalışması gerçekleştirildi.Taktik oyun çalışmasıyla devam eden  antrenmanın son bölümünde iseÇift Kale maçla sonlandırıldı.

TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Diyarbakırspor’un Tecrübeli  hocası  Ekrem Üşen , “ Pazar günü oynayacağımız Her iki şehrin Takımı olan Diyarbakır YenişehirBelediyespor  maçın hazırlıklarını  moralli ve özgüvenli bir şekilde  sürdürüyoruz.Geçen hafta  maç Yapmayarak Bay Geçirdik. Ama Hazırlıklarımıza devam ettik.

Deplasmanda  oynayacağımız  Diyarbakır Yenişehir Belediyespor karşılaşması her iki Takım açısından çok önemli Diyarbakır Yenişehir  Belediyespor Geçen hafta bir  sürpriz yaparak deplasmanda Şırnak Petrolspor karşısında 3 puan aldı.

HAZIRLIKLARIMIZ 3 PUAN ÜZERİNEDİR !

Üşen , ‘’ Oyuncularımızın idmanlarda gösterdikleri çalışma azminden, hırslı ve istekli oluşlarından son derece memnunum  deplasmanda alacağımız galibiyetle  moral bulmak istiyoruz. Ve çıkışa geçmek istiyoruz. Artık puan aslanın ağzında bizde bu aslanın ağzından alacağımız bir  galibiyet bizi umutlandıracaktır. tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine  yapıyoruz. Hedefimiz her zamanki gibi 3 puan olacak. taraftarlarımızı  Seyrantepe Şilbe Tesislerinde Takımımıza  destek olmalarını  bekliyoruz” diye konuştu.

 




Bu haber 678 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI