Bugun...



Kayabağlar Beldesi Gençlikspor Hazırlıkları Devam ediyor!

Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Lig’in 24.haftasında deplasmanda oynayacağı Kayabağlar Beldesi Gençlikspor maçın hazırlıklarına kendi Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Antremanı Kulüp Başkanı Siyabend Aydın ve yöneticilerde Takip etti.

facebook-paylas
Tarih: 26-04-2024 15:58

Kayabağlar Beldesi Gençlikspor  Hazırlıkları Devam ediyor!


Taşkın Civelek

Teknik Direktör Faruk Türk yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon ısınma ve pas çalışması gerçekleştirildi. Taktik oyun çalışmasıyla devam eden antrenman iki grup halinde maç yaparak. Antremanı sonlandırdılar.
Diyarbakırspor Kulüb Başkanı Siyabend Aydın , “ Geçen hafta   sahamızda karşılaştığımız Batman Kayraspor karşısında aldığımız galibiyetten dolayı emeği geçen herkese Teşekkür ediyorum. Artık Diyabakırsporun ne kadar güçlü olduğunu herkes gördü. Şimdi hedefimiz hafta sonu  deplasmanda Oynayacağımız  Kayabağlar Beldesi  Gençlikspor maçın hazırlıklarına moralli ve özgüvenli bir şekilde sürdürüyoruz. Oyuncularımızın idmanlarda gösterdikleri çalışma azminden, hırslı ve istekli oluşlarından son derece memnunum  deplasmanda alacağımız galibiyetle yolumuza devam edeceğiz. tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Hedefimiz her zamanki gibi 3 puan olacak.” diye konuştu.




Bu haber 238 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI