Bugun...



Gelin hep Beraber Altayı Eski Günlerine Taşıyalım

TRENDYOL 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren son sıradaki Altay'da başkanlık görevini üstlenen Murat Pervane de selefi gibi Altay'ın sıkı bir taraftarı. Altay tribünlerinde formasıyla pek çok fotoğrafı bulunan yeni başkan Pervanene yaptığı konuşmada, "Kendimi bildiğim günden bu yana Altay Spor Kulübü'nün içerisinde gönlü sürekli olarak Altay için atan bir kardeşinizim.

facebook-paylas
Tarih: 05-01-2024 14:28

Gelin hep Beraber Altayı Eski Günlerine Taşıyalım

 

Taşkın Civelek

 Taraftar olarak gerek deplasman gerek iç saha gerekse kulüp içerisinde bir nefer olarak her daim görev aldım, görev almaya da devam ediyorum" dedi.

Bunları’da  Aşacağız

Maddi  açıdan zor  günler  geçiren Altayspor’un yeni Başkanı  Murat Pervane  bunlarıda  aşacağız. Altayspor kulübü bir çok başarılara imza  atacaktır.

Altay Başkanı Murat Pervane, "Altay sahipsiz kalıyor, yalnız kalıyor. 110 yıllık ulu çınar böyle yalnız bırakılmayı hak etmiyor. Destek olmayanların içleri rahat mı? Ateşten gömleği giydik, çalmadığımız kapı kalmadı.  el ele verip ortak akılla Altay'ı hak ettiği yerlere getirmeliyiz" diye konuştu.

Takımımıza  yeniden heyecan yaratalım Taraftarlarımızı Stadyuma çekelim

Pervane, ‘’ Ligin ikinci yarısında Altayspor Takımını alt sıradan kurtarıp orta sıralarına taşımak için hep beraber elimizi taşın altına bırakalım. Yeni Yıl öncesi Altayspor kulübünde oynayan Futbolcular alacaklarını tahsil edilmediğinden dolayı, antremana çıkmayarak, Tatile çıktılar.İzmirin Ekmeğini yiyen suyunu içen Milletvekilleri ,Sivil Toplum Kuruluşları ve İşadamları hep beraber bu zor günlerde Altayspor Takımımıza  yeniden heyecan yaratalım Taraftarlarımızı Stadyuma çekelim. Bizler yönetim olarak Altaysporun başarısı için çaba sarf ediyoruz. Gelecek günleri tekrar yakalayalım, ve bunları’da hep beraber  aşalım’’ dedi.




Bu haber 619 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI