Bugun...



Futbolculardan maça davet

Amedsporlu futbolcular Pazar günü oynanacak olan IğdırFKspor maçı için taraftarlara çağrıda bulundular. Yeşil- kırmızılıfutbolcular, Amedsporlu taraftarları Iğdır FKspor maçında yanlarında görmek istediklerini belirtti

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2024 11:12

Futbolculardan maça davet



Taşkın Civelek
Amedspor, Iğdır Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını sürdürürken, Amedsporlu futbolcular  Pazar günü oynanacak olan  Iğdır Futbol Kulübü maçı için taraftarlara çağrıda bulundu. Yeşil- Kırmızılı  futbolcular,  Amedsporlu taraftarları IğdırFutbol Kulübü maçında yanlarında görmek istedikleri belirtti. Amedspor Kulübünün resmi sosyal medya hesaplarında hazırladığı özel video da Futbolcular taraftara seslenerek maça davet çağrısında bulundu.
HAYDİ HERKES MAÇA
Futbolcular  Umuyoruz ki hep birlikte savaşmamız için herkes stadyuma gelecek ve evimizde üç puanı alacağız. Stadyumumuzu dolu görmeyi umut  ediyoruz. Çünkü birlikte daha güçlüyüz,Formanı giy maça gel yerini al. Ve Herkes maça" dediler. Onların desteğini ve gücünü arkamızda hissetmek istiyoruz. Pazar  günü Stadyumda görüşmek dileğiyle,  sizlerin desteğinize ihtiyacımız var, bizleri yalnız bırakmayın. Engelleri birlikte aşalım " şeklinde konuştular.




Bu haber 508 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI