Bugun...



Eş Başkanlar 1 Mayıs mitingine katıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Batman'da düzenlenen 1 Mayıs mitingine katılarak işçi ve emekçilerin oluşturduğu kortejde yürüdü.

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2024 16:28

Eş Başkanlar 1 Mayıs mitingine katıldı

 

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Emek ve Demokrasi Platformu’nun düzenlediği 1 Mayıs mitingine katılmak için Batman’a gitti.

Batman Belediyesi’ne ziyaret

Eş Başkanlar Bucak ve Hatun, miting öncesi Batman Belediyesi'ni ziyaret etti. Eş Başkanlar, Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, Başkan Yardımcıları Çiğdem Sevim Demir, Mustafa Tuğyıldız ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı. Eş Başkanlar Bucak ve Hatun, Sönük'ü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Eş Başkanlar işçi ve emekçilerle yürüdü

Ziyaretin ardından Eş Başkan Bucak ve Hatun, Batman Emek ve Demokrasi Platformu öncülüğünde düzenlenen 1 Mayıs mitingine, işçi ve emekçilerin oluşturduğu kortejlerde yürüdü. Yoğun katılımın olduğu gözlenen kortejler, Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan Word Mar Kavşağı’nda bir araya gelerek mitingin düzenlendiği 8 Mart Kadın Parkı’na yürüdü.

Yürüyüş ve mitingde yoğun ilgi gören Eş Başkanlar, işçi ve emekçilerin yanında yer alacakları mesajını verdi.




Bu haber 147 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI