Bugun...



HAKSİAD'dan hükümete ve iş adamlarına boykot çağrısı

HAKSİAD İstanbul Şube Başkanı Veysi Tali, hükümete ve iş adamlarına işgal rejimi ile olan ticari ve askeri ilişkilerini sonlandırma çağrısında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 29-03-2024 16:53

HAKSİAD'dan hükümete ve iş adamlarına boykot çağrısı

 

 

Siyonist işgal rejimi, yaklaşık 6 aydır Gazze'ye yönelik sürdürdüğü katliamlarına her gün yenisini ekliyor.

Yaşanan katliamın son bulması adına yapılan protestoların yanı sıra işgalin varlığını sürdürebilmesi için ihtiyaç duyduğu maddi olanakların kısıtlanması adına boykot ciddi bir önem arz ediyor.

Toplumun işgal rejimi mallarına ve işgale destek veren firmalara yönelik boykotu devam ederken aynı hassasiyetin hükümet ve iş adamları tarafından da gösterilmemesi ciddi tepkilere neden oluyor.

Hükümet ve iş adamlarına işgal rejimi ile olan tüm ticari ilişkilerin son bulması için çağrı yapan HAKSİAD İstanbul Şube Başkanı Veysi Tali, "7 Ekim Aksa Tufanının başlamasıyla birlikte başlayan işgal rejiminin katliamı soykırıma ulaştı. Hükümetimiz ve duyarlı STK'larımız, israil mallarını boykot etme çağrısında bulundu. Halkımız da bu çağrıya kulak verip işgal rejiminin mallarını boykot etti. Maalesef hükûmetimiz ve iş adamlarımız hiçbir şekilde ticari boykotu uygulamadılar. İlişkilerini de devam ettirdiler. Bu da bizi, duyarlı Müslümanları hakikaten derinden yaraladı. Biz de diyoruz ki; halen devam etmekte olan ilişkilerinizi kesin! Bunları ancak mallarını boykot ederek terbiye edebilirsiniz. Biz de diyoruz ki; devletimiz ile birikete işgal rejimini boykot edelim. Halkımıza düşen işgal rejiminin mallarını boykot etmektir.  Devletimize düşen ise siyasi, askeri, hava, kara, deniz yolu ile olan tüm ilişkileri kesmesi ve buradaki elçisini de gönderip kendi büyükelçisini geri çekmesidir. Devletimize ve milletimize de bu yakışır. Bunu istiyor ve bunu talep ediyoruz." dedi.




Bu haber 434 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI