Bugun...



Diyarbakırspor’da Lider Mazıdağı Fosfatspor maçına hazırlanıyor

Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Lig’in 25. haftasında sahasında oynayacağı Mazıdağı Fosfatspor maçı hazırlıklarına kendi Tesislerinde yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı..

facebook-paylas
Tarih: 29-04-2024 17:42

Diyarbakırspor’da  Lider Mazıdağı  Fosfatspor maçına  hazırlanıyor


Taşkın  Civelek

Teknik Direktör   Faruk  Türk yönetiminde  yapılan antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon ısınma ve pas çalışması gerçekleştirildi.Taktik oyun çalışmasıyla devam eden  antrenman iki  grup halinde maç yaparak. Antremanı sonlandırdılar.
 ‘’ SONUÇ OLARAK KAZANMAK ÖNEMLİ ‘’
Deplasmanda  karşılaştığı Kayabağlar Gençlikspor  karşısında  galibiyeti hak ettiklerini ve sahada Tempolu  ve hızlı başlamak  güzel bir şey, diyen  Siyabend Aydın’’  İkinci yarıya  daha  atak ve hızlı başlayan bir  Diyarbakırspor vardı  sahada. Rakibin üzerine giderek gol Aramaya başladık. Ve  Sonuç olarak kazanmak önemli. Oyun  olarak 3 puanı hak ettik.’’dedi.
TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYORUZ
Diyarbakırspor  Kulüb Başkanı Siyabend  Aydın , “Hafta  sonu sahamızda oynayacağımız  lider Mazıdağı Fosfatspor maçın hazırlıklarına  moralli ve özgüvenli bir şekilde başladık.Oyuncularımızın idmanlarda gösterdikleri çalışma azminden, hırslı ve istekli oluşlarından son derece memnunum Sahamızda alacağımız galibiyetle2 ‘de 2 yaparak yolumuza  devam edeceğiz. tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine  yapıyoruz. Hedefimiz her zamanki gibi 3 puan olacak.taraftarlarımızı bu karşılaşmada destek olmalarını bekliyoruz.” diye konuştu.




Bu haber 459 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI