Bugun...



Hazro'da Küskünler Barışmaya Devam Ediyor

Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu’nun Öncülüğünde Barış Yemekleri Düzenleniyor

facebook-paylas
Güncelleme: 08-07-2024 10:07:56 Tarih: 08-07-2024 10:04

Hazro'da Küskünler Barışmaya Devam Ediyor

 

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde yerel seçimlerin ardından çoğunluğun oylarıyla seçilen Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, ilçedeki barış ve huzur ortamını pekiştirmek amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mehmetoğlu, ilçede yaşanan gerginlikleri sona erdirmek ve küskün aileleri barıştırmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Hazro İlçe Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, ilçe kaymakamı ve ilçe emniyet müdürünün de destekleriyle, kanaat önderlerini devreye sokarak aralarında husumet bulunan aileleri bir araya getiriyor. Bu kapsamda düzenlenen barış yemekleri, ilçedeki sosyal barışın sağlanmasında önemli bir rol oynuyor.

Son olarak, Kırmataş köyünde yaşayan Tombak ve Tan ailelerinin barış yemeği düzenlendi. Başkan Mehmetoğlu, bu anlamlı etkinlikte yer alarak barış sürecine katkıda bulunan tüm taraflara teşekkür etti. Mehmetoğlu, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bölgemizin önde gelen kanaat önderleri, ilçe kaymakamımız, jandarma komutanımız ve Hazro emniyet müdürümüz ile birlikte Kırmataş köyümüzde ikamet eden Tombak ve Tan ailelerinin barış yemeği programına katıldık. Bu kutlu davada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Barışı sağlama erdemi gösteren iki aileyi de tebrik ederim.”

Mehmetoğlu, ilçede barışı tesis etmenin önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. İlçe halkının desteğiyle Hazro’da huzur ve güven ortamının pekişeceğini ifade eden Mehmetoğlu, birlikte hareket etmenin ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Barış yemeklerinin, ilçede birlik ve beraberliği artırdığı, eski husumetlerin sona erdirilmesine katkı sağladığı görülüyor. Başkan Mehmetoğlu’nun bu gayretleri, ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor ve barış sürecinin devam etmesi için destek veriliyor.




Bu haber 2438 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI