Bugun...



Hazro'da Leyla Zana'nın Konuşması Halkta Tepki Yarattı

Zana'nın Parti İradesi Üzerine Sözleri Tartışma Yarattı

facebook-paylas
Güncelleme: 23-03-2024 04:52:11 Tarih: 23-03-2024 04:47

Hazro'da Leyla Zana'nın Konuşması Halkta Tepki Yarattı

 

 

Hazro'da gerçekleşen bir etkinlikte, eski milletvekili Leyla Zana'nın yaptığı konuşma, halk arasında geniş çaplı bir tartışmaya yol açtı. Zana, konuşmasında "Siz iradenize sahip çıkın, parti kimsenin evi değil, parti sizin evinizdir" ifadesini kullanarak, vatandaşları parti içi demokrasiye sahip çıkmaya davet etti. Ancak, Zana'nın bu sözleri, toplumun farklı kesimlerinden çeşitli tepkiler aldı.

Konuşma sırasında, bazı katılımcılar Zana'nın ifadelerini olumlu karşılarken, bir grup ise tepkiliydi. Özellikle, Mehdî Öztüzün'ün iradesini temsil ettiğini savunanlar, Zana'nın sözlerine karşı çıkarak, "İrademizdi, irademizi ihraç edip bizden neden çaldınız!" diyerek tepki gösterdi. Bu tepkiler, Zana'nın parti içi demokrasi ve irade üzerine vurgu yaptığı konuşmasının ardından, etkinlik alanında gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Tartışmaların odağında, parti içi demokrasinin nasıl işlediği ve temsil edilen iradenin ne ölçüde dikkate alındığı gibi konular yer aldı. Zana'nın konuşması ve halkın tepkisi, bölgedeki siyasi dinamikler ve parti içi demokrasiye ilişkin görüş ayrılıklarını bir kez daha gündeme getirdi.




Bu haber 1428 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI