Bugun...



Amed’de hedef galibiyet

TFF 2. Lig Beyaz Grup 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Anagold24 Erzincanspor hazırlılarını sürdüren Amed Sportif takımı, Şehmuz Özer Spor Tesislerinde Teknik direktör Aykan Atik yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Antremanı takip eden Amed Sportif takımın Başkanı Selahattin Yıldırım ve yöneticilerde takımın antremanını izlediler.

facebook-paylas
Tarih: 25-11-2021 00:07

Amed’de hedef  galibiyet

Amedsportif Başkanı  Selahattin Yıldırım  yaptığı  açıklamada , "Haftasonu  deplasmanda oynayacağımız Anagold24 Erzincanspor maçında  mutlak sahaya 3 puan için çıkacağız. Futbolcularımıza  moral vermek için ben ve yönetimdeki  arkadaşlarımızla beraber izledik. Futbolcularmızın  antremanda  hırslı ve azimli olmaları bizleri sevindiriyor. İnşallah bu hırslı oyunumuzu sahaya yansıtırız. Alacağımız puan bizim açımızdan iyi olur. Ve  ikide iki yapmak istiyoruz." dedi.

Deplasmanda oynayacakları Anagold 24  Erzincanspor  maçı için değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, mücadeleden güzel bir sonuçla ayrılmanın planlarını yaptıklarını söyledi. Yıldırım, “Anagold 24  Erzincanspor takımı istikrarsız bir görüntü sergiliyor. Aslında her maçına baktığınız zaman gol yiyene kadar dirençli, iyi oynayan bir Erzincan takımı ama gol yedikten sonra motivasyonu düşen bir takım. Pazarspor deplasmanında gol attılar ve bunu maçın son anına kadar sürdürdüler. Her maça ciddi bakmak, ciddi hazırlanmak zorundayız.  güzel bir sonuçla ayrılmanın planlarını yapacağız” ifadelerini kullandı.




Bu haber 340 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI