Bugun...



İmam hatipliler iftarda buluştu

​​​​​​​ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, mezun ve mensuplarıyla "66'ncı Geleneksel İftar" yemeğinde bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 24-03-2024 11:24

İmam hatipliler iftarda buluştu


    

 

Bağcılar'da bulunan Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda 2 bine yakın kişinin katımıyla gerçekleştirilen iftara; TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmettin Bilal Erdoğan da iftara iştirak etti.

 

"Zulme seyirci kalmayan milyonlar var"

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, "İsrail’in Gazze'de sürdürdüğü katliam insanlık için yüz karası olmaya devam ediyor. Bu zulme devam eden Netanyahu ve çetesi yaptıklarının yanlarına kar kalacağını zannediyor. Ancak dünyada artık israilin zulümlerine seyirci kalmayan milyonlarca insan var. Bu milyonlarca insan, dünyanın birçok yerinde adalet ve hakkaniyet adına ayağa kalkıyor ve bu zulmün durdurulmasını talep ediyorlar. Bugün Gazze'deki binlerce şehidimizin kanının bereketiyle dünyada bir insanlık hareketi oluşmuş, insanlık vicdanı ortaya çıkmıştır." diye konuştu.

 

İmam hatip okullarının Türkiye'nin ilk yüzyılını inşa eden kadroları yetiştirdiğini kaydeden ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan ise "Şimdi de kültür, sanat, edebiyat, fende Türkiye'nin yeni yüzyılını inşa edecek gençleri yetiştirmek üzere çalışmalarına devam ediyor. Rabbim bizlere imam hatip okullarının mensupları olarak özgürlüğü, barışı ve kardeşliği getirmeyi nasip etsin. Şu güzel iftar sofralarını Filistinli kardeşlerimizle izzetli bir zaferin ardından birlikte kurmayı nasip etsin" diye konuştu. 




Bu haber 1121 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI