Bugun...



Diyarbekirspor, İzmire gitti

Diyarbekirspor’da deplasmanda oynayacağı Altınorduspor maçının hazırlıklarıni Tamamlayarak. s bu sabah uçakla İzmire giderek. Öğleden sonra Ter İdmanı yaparak. konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek.

facebook-paylas
Tarih: 06-04-2024 17:38

Diyarbekirspor, İzmire gitti


Taşkın Civelek

Diyarbekirspor  Kulüp Başkanı Serkan Genç, ligde birçok istatistikte inişli çıkışlı  bir grafik çiziyoruz Ligdeki her maç çok zor. Her takımın birbirinden puan alabileceğinin farkındayız. Deplasmanda  oynayacağımız  Altınorduspor  çok köklü bir camia. İlk yarıyı kötü geçirdiler ama ikinci yarıda yaptıkları  çıkışlarla  kendilerine değer kattılar. Her rakibe saygı duyuyoruz ama biz de güçlü bir ekibiz.Altinorduspor maçını  kazanarak. Kötü  gidisatimiza dur diyeceğiz.
“Adım adım gidiyoruz"
Oyuncuya dayalı bir sistemlerinin olmadığının altını çizen Genç, “Adım adım ilerlemek istiyoruz Deplasmana gideceğiz. 3 puanla dönmeyi planlıyoruz. Çünkü biz bir sistem takımıyız. Bu süreçte tüm oyuncularımızdan verim almaya çalışacağız. Saha içerisinde oyuncu üzerinden değil oyun üzerinden kurguladığımız bir gücümüz var. Tüm oyuncularımız da bunu ezberledi ve uyguluyor. Bundan sonraki süreçte oyuncularımızı daha verimli kullanmak, sakatlık riski olanları korumak ve deplasmandan 3 puanla evimize dönmek istiyoruz.” diye konuştu.




Bu haber 673 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI