Bugun...



Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi, DEM Parti Eş Başkanlarına Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdi

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, İş Birliği ve Dayanışma Ruhunu Vurguladı

facebook-paylas
Güncelleme: 29-04-2024 19:01:25 Tarih: 29-04-2024 18:49

Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi, DEM Parti Eş Başkanlarına Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdi

 

 

Yasin GÜLER - Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi, DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret, bölgedeki sanayi ve iş dünyasının yerel yönetimle olan ilişkilerinin güçlenmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Yönetim kurulu üyeleri, DEM Parti eş başkanlarına başarılar dileyerek, iş birliği ve dayanışma ruhunu vurguladı.

Ziyaret sırasında yapılan görüşmelerde, bölgenin ekonomik potansiyeli ve sanayi alanındaki ihtiyaçlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. DEM Parti eş başkanları da, bölgedeki sanayicilerin ve işletmelerin ihtiyaçlarına duyarlılık göstererek, iş birliği imkanlarını değerlendirmeye açık olduklarını ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, ziyaretin ardından sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, "DEM Parti eş başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun'a nazik davetleri ve sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Bölgemizdeki iş dünyası ve yerel yönetim arasındaki iş birliğinin daha da güçlenerek devam etmesini temenni ediyoruz." şeklinde mesaj verdi.

Bu ziyaretin, bölgedeki sanayi alanında faaliyet gösteren işletmeler ile yerel yönetim arasında olumlu bir diyalogun sağlanmasına ve ortak projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlaması bekleniyor.

 




Bu haber 447 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI