Bugun...



Milletvekili Ramanlı Batmanlı LGS birincilerini tebrik etti

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, LGS sınavında 500 tam puan alan Fırat Roni Sal, Altan Roni Erin ve Zeynep Yılmaz ile görüşerek başarılarını tebrik etti.

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2023 19:31

Milletvekili Ramanlı Batmanlı LGS birincilerini tebrik etti

Türkiye geneli yapılan ve Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklanmasından sonra Batman’da üç öğrenci 500 tam puan çıkararak Türkiye birincileri arasına girdi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı sınavda 500 tam puan alan Fırat Roni Sal ile özel bir eğitim Kurumunda bir araya gelerek ailesini ve öğretmenlerini tebrik etti.

Buluşmada Fırat Roni ile sohbet eden Ramanlı, "LGS’ de birinci oldun seni ve aileni tebrik ediyorum. Gerçekten Batman’ımız için büyük bir başarı. Batman LGS’ de Türkiye birincisi 3 genç çıkardı. Umarım bu sayı 30’ları ve daha fazlasını bulur." dedi.

Ramanlı’nın meslek seçimi ve hayalleri konusundaki sorusuna Fırat Roni "Benim hayalim ve yapmak istediğim meslek yazılım mühendisliğidir. Kendi oyunumu ve programlarımı yapmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Başarı elde eden diğer öğrenciler Altan Roni ve Zeynep Yılmaz il dışına çıktıklarından dolayı okullarını ziyaret eden Serkan Ramanlı, öğrenciler adına idarecilerini tebrik etti. Öğrenciler ile görüntülü konuşan Ramanlı başarılarından dolayı iki öğrenciyi de tebrik etti.

Ziyaretlere HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Batman İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve parti üyeleri katıldı.

Birinci olan öğrencilere hediye takdim eden Ramanlı, öğrenciler, aileleri ve okul idareciler ile hatıra fotoğrafı çekildi.




Bu haber 952 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI