Bugun...



Diyarbakır NİNOVA AWM Önünde İntihar Girişimi

Diyarbakır'ın merkezinde bulunan NİNOVA Alışveriş Merkezi (AWM) önünde, bir binanın dışında intihar girişiminde bulunan genç, polis ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışılıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-07-2023 18:00:57 Tarih: 01-07-2023 17:59

Diyarbakır NİNOVA AWM Önünde İntihar Girişimi

Yasin GÜLER - Olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, çevredeki vatandaşlar da tedirgin bir şekilde durumu izliyor.

 

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, binanın dışında duran gençle iletişim kurmaya çalışıyor. İntihar girişiminde bulunan genç, binaların dışında tehlikeli bir noktada olduğu için ciddi bir risk altında bulunuyor. Polis ekipleri, gençle konuşarak onu ikna etmeye çalışırken, aynı zamanda çevredeki güvenlik şeritleriyle olay yerini güvenli bir şekilde kontrol altında tutmaya çalışıyor.

 

Bu süreçte, olay yerini izleyen vatandaşlar ise endişeli bir şekilde durumu takip ediyor. Polis ekipleri, çevre güvenliğini sağlamak için vatandaşlara uyarılarda bulunarak, olayın daha fazla büyümemesi adına gerekli önlemleri alıyor.

 

Henüz olayın nasıl başladığı ve gencin motivasyonları hakkında herhangi bir bilgi bulunmamakla birlikte, yetkililerin tüm çabaları, genç bireyin güvenli bir şekilde ikna edilmesi ve intihar girişiminin engellenmesi üzerine odaklanmış durumda.




Bu haber 1452 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI