Bugun...



HÜDA PAR Batman Milletvekili Ramanlı"Belediye başkanlarını ziyaret edeceğim"

Batman'daki seçim sonuçlarının kendileri için umut vaat ettiğini belirten HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, "İnşallah bu yolda azimle ve kararlılıkla, yılmadan, yıkılmadan devam edeceğiz. Taki milletimizin temsiliyetini hakkıyla elde edinceye kadar." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 05-04-2024 00:30

HÜDA PAR Batman Milletvekili Ramanlı

 

 

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman'da yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

TPAO Kristal Park Tesislerinde düzenlenen programda seçime yönelik değerlendirmelerde bulunan Ramanlı, kendilerine yönelik oluşturulan karalama ve algı operasyonlarına cevap verdi.

Yoğun tempoda, güle oynaya bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirten Ramanlı, istedikleri gibi bir sonuç elde etmeseler de seçim kampanyasını çok güzel bir şekilde yaptıklarını söyledi.

"Toplumsal barışın, huzurun bozulmaması için elimizden gelen gayreti gösterdik"

Seçim çalışmalarının, yeni bir dönemin belki de bir başlangıcı olacağına inandıklarını vurgulayan Ramanlı, "Seçim sürecinde toplumsal barışa hizmet etmeyen, insanları birbirine kırdırma potansiyeli olan sataşmalara mümkün mertebe cevap vermemiştik. Çünkü biz seçim süreçlerinde her ne kadar bazı siyasi partilerin toplumu kutuplaştırarak, düşmanlaştırarak netice elde etmeye çalıştığını görsek de biz hiçbir zaman, özellikle seçim dönemlerinde toplumsal barışın, huzurun bozulmaması için elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz." dedi.

"Tüm başkanlara başarılar diliyorum"

Seçim sonuçlarının Batman'a hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Ramanlı, şöyle devam etti: "İnsanlarımız tercihlerini ortaya koydular ve kendilerine belediye başkanı, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerini seçtiler. Tabi ki yerel seçimlerin olmazsa olmazı muhtar seçimleri… Çok sıkıntı oluşmasa da muhtarlık seçimleri de nihayete erdi. Bütün muhtarlarımıza, il genel meçli üyelerimize, belediye meclis üyelerimize ve belediye başkanlarımıza şimdiden başarılar diliyorum."

"Belediye başkanlarını ziyaret edeceğim"

Siyaseti hiçbir zaman kutuplaştırma aracı olarak görmediklerini vurgulayan Ramanlı, "Bunun görülmesini de istemedik. İnşallah önümüzdeki süreçte, belediye başkanları da yavaş yavaş mazbatalarını alıyorlar; kendilerini makamlarında ziyaret edeceğiz. Tebriklerimizi ileteceğiz. Hangi parti olduğuna bakmaksızın milletimizin seçmiş olduğu belediye başkanlarına başarı dileklerimizi ileteceğiz. Ben bu şehrin bir milletvekili olarak üzerime düşen bütün sorumlulukları yerine getirmeye gayret göstereceğim." diye konuştu.

"Bu yolda azimle ve yılmadan devam edeceğiz"

Batman'daki seçim sonuçlarının kendileri için umut vaat ettiğini vurgulayan Ramanlı, son olarak şu ifadelere yer verdi:

"Daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bu bize doğru yolda olduğumuzu ama biraz daha gayret ve çaba göstermemiz gerektiğini ifade ediyor. İnşallah bu yolda azimle ve kararlılıkla, yılmadan, yıkılmadan devam edeceğiz. Ta ki milletimizin temsiliyetini hakkıyla elde edinceye kadar."

Ramanlı'nın, gazetecilerin sorularını cevaplamasının ardından program son buldu. 




Bu haber 612 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI