Bugun...



Diyarbakır'da Market Kazasında Ak Parti İl Başkan Yardımcısının İsmi geçmeye başladı.

Diyarbakır'da meydana gelen trafik kazasında, iki aracın kontrolünü kaybederek bir markete girmesi sonucunda bir kişi hayatını kaybetmiş, altı kişi ise yaralanmıştı. Bugün elde edilen bilgilere göre, bu lüks aracın sahibi Diyarbakır Ak Parti eski İl Başkan Yardımcısı G.G. olduğu iddia edildi. Ancak, araçta bulunan kişinin kim olduğu konusunda henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

facebook-paylas
Güncelleme: 05-07-2023 13:29:03 Tarih: 04-07-2023 00:12

Diyarbakır'da Market Kazasında Ak Parti İl Başkan Yardımcısının İsmi geçmeye başladı.

Kazanın meydana geldiği yer, Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan Fırat Bulvarı olarak belirtildi. İddiaya göre, B.P. adlı kişinin kullandığı cip ile henüz sürücüsü bilinmeyen bir hafif araç çarpışmış ve bu çarpışmanın etkisiyle araçlar kaldırıma çıkarak üç kişiye çarpmıştı. Daha sonra ise bu araçlar bir markete girerek durabilmişti.

Kazada, bir yayanın hayatını kaybettiği ve cip sürücüsü ile hafif ticari araçta bulunan üç kişiyle birlikte toplam altı kişinin yaralandığı belirtildi. Ancak, şu ana kadar kazayı yapan lüks aracın içerisindeki kişi hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Bu gelişmelerin ardından, kazaya karışan aracın Ak Parti Diyarbakır eski  İl Başkan Yardımcısı G.G.'ye ait olduğu iddiası ortaya atıldı. Ancak, aracı kullanan kişinin kimliği hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılmadı.

 Durumla ilgili detaylı bir soruşturma yapılması veya resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.




Bu haber 2978 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI