Bugun...



Sulama kanallarının çevre düzenlemesinin yapılması isteniyor

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif Durmaz, Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan ve çevre kirliliği ile tehlike oluşturan Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalını gezdi.

facebook-paylas
Tarih: 05-08-2021 00:33

Sulama kanallarının çevre düzenlemesinin yapılması isteniyor

Mahalle sakinleri ile sulama kanalında gezen Durmaz, kanalın çevre düzensizliğine ve her yıl boğulmalara neden olduğunu belirtti.

Yetkililerin sulama kanalının şehir merkezinden geçen kısmını ıslah edip yaşam alanına dönüştürmesi gerektiğini söyleyen Durmaz, sulama kanalının etrafında bariyer olmadığından dolayı her an boğulma vakalarının olabileceğine dikkat çekti.

Mahalle sakinlerinin taleplerinin karşılanması gerektiğini vurgulayan Durmaz, “Mahalle içinden geçen sulama kanalının etrafı gezdik. Daha önce de sulama kanalına ilişkin düşünce ve önerilerimizi dile getirilmiştik. Ancak Batman’ın gözde mahallerinden olan Çamlıtepe Mahallesi içerisinden geçen sulama kanalının etrafı henüz kapatılmamış. Bu nedenle bizler HÜDA PAR Merkez İlçe Teşkilatımız ile beraber mahalle sakinleri ile bir araya geldik. Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledik. Mahalleli özellikle sulama kanalı etrafının değerlendirilmesi ile ilgili talepleri var.” dedi.




Bu haber 109 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Genel Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI