Bugun...



MENEMENDE AMED HAZIRLIĞI BAŞLADI

TFF 2.Lig'de normal sezonun bitimine son 1 hafta kala . Yılmaz Vural'ın öğrencileri Menemen FK, son iki haftada üst üste elde ettiği galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekti. Play-off'u garantileyen sarı lacivertliler en son oynadığı müsabakada Derince Belediyespor'u 7-1'lik skorla mağlup ederek rakiplerine korku saldı.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2024 16:41

MENEMENDE AMED HAZIRLIĞI BAŞLADI

 

Taşkın Civelek

 

MENEMEN HEDEFE KİTLENDİ

İzmir temsilcisi son iki maçta toplam 11 gol atarak İkinci Lig Kırmızı Grup'ta en golcü ikinci takım oldu.  Menemen hedefe kitlendi.  normal sezonun son maçında Amed Spor ile karşılaşacak.olan Sarı Lacivertli Takım deplasmanda karşılaşacağı Amedspor maçın hazırlıklarına  başladı.

YILMAZ VURAL UYARDI

Teknik adam Yılmaz Vural, "Bitime 1 maç kaldı. Play-Off için önemli bir avantaja sahibiz. Deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural oyuncularıyla Antreman öncesi bir  toplantı yaparak. Deplasmanda oynayacağımız  Amedspor karşısında en iyi sonuçla dönmek ve sizden sahada savaşan bir oyun izlemek istiyorum bunun için  bu karşılaşma  bizim için çok öneminli olduğunu anlatan.Tecrübeli hoca Yılmaz  Vural, 3 puandan başka bir şey düşünmediklerini   hatasız  yolumuza devam etmek ve  4’te 4 yapmak için  müsabaka öncesinde öğrencilerine rehavet uyarısında bulundu.




Bu haber 394 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI