Bugun...



Şehmuz Özer Tesislerini dış dünya’ya kapatacak

Gözler Cumartesi günü sahasında oynayacağı MenemenFKspor maçı için adeda Şehirde nefesler Tutuldu.

facebook-paylas
Tarih: 02-05-2024 13:12

Şehmuz Özer Tesislerini dış dünya’ya kapatacak


TAŞKIN CİVELEK

MenemenFKspor'la hayati bir 90 dakikaya çıkacak olan Amedspor'da, dünkü antrenman sonrası Şehmuz Özer  Tesisleri'nin kapıları dış dünyaya kapatacak.
Mesut Bakkal’ın, öğrencilerinin herhangi bir konsantrasyon kaybına uğramaması için MenemenFKspor maçı öncesi bu kararı aldığı ve kapıları herkese kapattığı belirlendi.
Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, averaj tartışmaları ile ilgili, " “Galibiyet serimizi 15’e çıkartarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.
Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, son günlerde çok tartışılan averaj tartışmalarına son noktayı koyarak, “Galibiyet serimizi 15’e çıkartarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.
Diyarbakır Stadyumunda Cumartesi günü matematiksel olarak ta şampiyonluğunu alacağı galibiyet ile garantilemek isteyen Amedspor’un tecrübeli teknik direktörü Mesut Bakkal, hedeflerinin galibiyet serisini 15’e çıkarıp galibiyet ile şampiyon olmak istediklerini de belirterek, “Amacımız, Amedspor’u on binlerce seyircisi önünde galibiyet ile şampiyon yapmaktır. Eksiğimiz yok, Berk cezası bitti, bu hafta tam kadro sahaya çıkıyoruz” dedi.
“IĞDIR MAÇINDAKİ HATAMIZA  DÜŞMEK  İSTEMİYORUZ”
Teknik direktör Bakkal, özellikle Amedspor’u bu noktaya getirirken nasıl puanları toplaydıysak bu haftayı da 3 puan ile kapatmak istediklerini söyledi. Seyircilerinin önünde Iğdır maçındaki  hatamıza düşmek  istemediklerini söyleyen Bakkal, “ Çok  dikkatlı olmalyız. Basıt hata bizi  sora  sokar onun için sahada daha Temkinli  olmalyız,Futbolcularımızın  moralleri yerinde, oyuncularımızda daha  henüz işin yüzde yüz bitmediğini biliyoruz ona göre hazırlanıyor” dedi.
"HER İKİ TAKIM İÇİN  AÇISINDA ZOR BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ"
Tecrübeli hocas Bakkal,her iki Takım açısından  zor bir maç oynayacaklarını,ve rakipleri Menemenspor’un da  Play Off’ta kendilerini geçip sahasındaki avantajı kullanmak isteyeceğini de ifade ederek, “Önemli olan kendi oyunumuz, tempomuz ve isteğimizdir, çünkü arkamızda büyük bir kitle var ve sezonu galibiyet ile bitirip bu işi  mutlu bir  şekilde  bitirmek istiyoruz” diye konuştu.




Bu haber 320 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI